Bartın sanayisinin SWOT Analizi yapıldı

Bartın’da Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan KÜSİ Alt Grup Çalışma Toplantısında İlin sanayisinin gelişimi hakkında oluşabilecek fırsat ve tehditler değerlendirilirken “Bartın Sanayisinin SWOT Analizi” yapıldı.
Bu haber 2021-06-08 12:45:35 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında KÜSİ Alt Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan KÜSİ Alt grup çalışma toplantısında, İlin sanayisinin gelişimi hakkında oluşabilecek fırsat ve tehditler değerlendirildi. Çalışma grubu tarafından sektör temsilcileri, işletmeler ve ilgili kamu kuruluşlarının görüşleri alınırken stratejik dokümanlar, plan ve programlamaların ardından “Bartın Sanayisinin SWOT Analizi” hazırlandı.

Çevrimiçi zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Bartın Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İŞKUR Müdürü Ali Solak, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Said Ceyhan, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, OSB Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, Madeni Eşya Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Akademik Danışman Bayram Dündar ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Bartın Destek Ofisi Personeli Ferdi Köse katıldı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Bartın TSO Halil Balık Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği KÜSİ swot analizi
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›