Yeni Adliye Sarayı bağlantı yollarında inceleme

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve beraberindeki daire müdürleriyle beraber yeni Bartın Adliye binası çevresinden geçerek çevre yoluna bağlanacak olan bağlantı yollarında inceleme yaptı.
Bu haber 2021-06-03 10:11:04 eklenmiş ve 267 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Daire Müdürleri ile birlikte yeni Bartın Adliye binası çevresinden geçerek çevre yoluna bağlanacak olan bağlantı yollarında inceleme yaptı.

 

Alanda gerçekleştirilen incelemelerin ardından Başkan Akın, Başsavcı Kaynak ile birlikte yeni Bartın Adliye binasını gezdi.

 

Ziyaret ve incelemelerin akabinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Yeni Bartın Adliye binası çevresinden geçerek çevre yoluna bağlanacak olan bağlantı yollarında Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Faruk Kaynak ve Daire Müdürlerimizle birlikte inceleme yaptık. Alandaki incelemelerimiz akabinde de Sayın Başsavcımızla birlikte yeni Bartın Adliye binasını gezdik. Çalışmaları devam eden yeni hizmet binasının Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›