Her gün kavşak suyu akacak!

Orduyeri Mahallesi’nde bulunan Martı Sitesi ve Aslanoğlu Sitesi’nin bulunduğu bölgede artık 2 çeşmeden her gün kavşak suyu akacak.
Bu haber 2021-06-01 10:40:06 eklenmiş ve 152 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Kavşak Suyu Projesi kapsamında Orduyeri Mahallesi’nde de çalışma başlatıldı.

 

Martı Sitesi ile Aslanoğlu Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayacak olan bu proje kapsamında 32’lik PPRC borularla 900 metre su hattı çekildi.

 

2 adet kavşak suyu çeşmesinin bağlantılarının da yapılmasıyla bu bölge kavşak suyuna kavuşturulmuş olacak. Geçmişte bu bölgeye haftada bir gün tankerle kavşak suyu verilebilirken, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 2 çeşmeden her gün kavşak suyu akacak.

 

“Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Yeni dönem projelerimiz arasında yer alan Kavşak Suyu Projesi kapsamında Hürriyet Mahallesi ve Tuna Mahallesi’ni kavşak suyuna kavuşturmuştuk. Şimdi de Orduyeri Mahallesi’nde Martı Sitesi ve Aslanoğlu Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız için çalışma başlattık. Bu çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdim. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından 32’lik PPRC borularla 900 metre su hattı çekildi. Önümüzdeki hafta içi 2 adet kavşak suyu çeşmesinin bağlantılarını yaparak bu bölgemizi de kavşak suyu ile buluşturacağız. Geçmişte bu bölgeye haftada bir gün tankerle kavşak suyu verilebilirken, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çeşmelerden her gün kavşak suyu akacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›