“Bartın Oto Galericiler Sitesi”ne talep patlaması!

Gerek içerisindeki yaşam alanlarıyla gerekse projesiyle bölgenin ilk ve tek olan Bartın Oto Galericiler Sitesi hayata geçiyor. 72 işyerinden oluşan Bartın Oto Galericiler Sitesi tamamlanınca galericilik sektörünün gözbebeği olacak. Haziran ayı içerisinde temeli atılacak olan Oto Center Sitesi’nde inşa edilecek olan işyerlerine daha şimdiden yoğun bir talep patlaması var.
Bu haber 2021-05-28 11:07:00 eklenmiş ve 884 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Haziran ayı içerisinde temeli atılarak Ekim ya da Kasım ayı içerisinde faaliyete girecek olan Bartın Oto Galericiler Sitesi ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan, galericilik sektöründe Bartın’ın diğer illere örnek olacağını söyledi.

 

“Önceliğimiz kendi esnafımız”

 

Çevre illerden de büyük bir talep gören projeyle ilgili önemli bilgiler veren Aslan, şunları kaydetti:

Böylesine zor bir dönemde Bartın’ımıza yakışır özel sektörün tek kalemde 50 milyon TL değerindeki Oto Galericiler Sitesi için Haziran ayı içerisinde temel atacağız. Ekim ya da Kasım ayı itibariyle de Oto Galericiler Sitemize taşınacağız. Bartın’daki bütün galericilerimiz tek bir alanda toplamış olacak olan bu projemiz için çevre illerden de çok büyük bir talep var. Ama bizim önceliğimiz Bartın’daki kendi galerici esnafımız olacak. Bartın Oto Galericiler Derneğimiz, dükkan satışlarından sorumlu ve dükkanların satışında şartımız derneğimize üye olanlardır. Kimseyi mağdur etmeden 72 dükkanımızdan 50 tanesini galeri yapıp, 22 tanesini faaliyet alanı yapacağız. Eğer galericilerimiz açıkta kalırsa 22 dükkanı da bölme şansımız var.  Ama projemizi zaten Bartın’daki mevcut duruma göre yaptık, ticareti Bartın’da yoğun olan Kozcağız ve Cide’deki arkadaşlarımız da var onları da boşluk kalırsa çağıracağız.

 

“Daha modern alanlarda hizmet vereceğiz”

 

Bu ekonomik sıkıntılı ve sancılı dönemde böylesine devasa yatırımı yapan galerici esnafımız teşekkür ve takdiri hak ediyor. Biz ülkemize bayrağımıza memleketimize toprağımıza olan borcumuzu ticaretimizle katma değer katarak ödemeye çalışıyoruz. Bölgede içerisinde yaşam alanları olan böyle bir örnek daha yok. İçinde ekspertizleri olan, kafe ve restoran, noter, mekanik elektronik kaporta, oto aksesuar, oto yıkama ile butik otelin olduğu 72 dükkanlı sitemiz şimdiden hayırlı olsun. 5 araçlıktan, 40 araçlığa kadar her bütçeye uygun dükkanlarımız mevcut. Galericilerimizin isteğine göre ve bölgeye hitap edecek şekilde projesi hazırlanan Oto Galericiler Sitemiz, önünde direksiz sundurması olan dükkanlarıyla daha modern alanlarda hizmet vereceğiz. Bu iş yarı kamu hizmeti sayılır. İl dışından gelen vatandaşlarımız yürüme mesafesinde tüm işlemlerini burada halledebilecek. Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın da bu projede emeği ve desteği çok büyük, o nedenle kendisine de teşekkür ediyoruz.”

ETİKETLER : Bartın Bartın Oto Galericiler Derneği Bartın Oto Galericiler Sitesi Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan oto galeri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›