Abdipaşa’nın çehresini değiştirecek ihale 22 Ekim’de

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22 Ekim’de yapılacak olan “Cadde ve Meydan Düzenlemesi Yapım” ihalesinin Abdipaşa’nın çehresini değiştireceğini söyledi.
Bu haber 2018-10-10 09:16:31 eklenmiş ve 346 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Abdipaşa Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilecek olan Cadde ve Meydan Düzenlemeleri İhalesi, 22 Ekim Pazartesi günü Abdipaşa Belediyesi’nde yapılacak.

 

“Daha güzel olacak

 

Abdipaşa’nın altyapı, kanalizasyon, içme suyu ve dere ıslahları çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, şimdi sıranın üst yapıya geldiğini ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından cadde ve meydan düzenlemelerinin yapılacağını kaydederken Abdipaşa’nın çehresinin değişeceğini ve daha yaşanılabilir bir görünüme kavuşacağını söyledi.

İhale sonrasında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken hükümet ve belediye uyumuna vurgu yapan Tunç, “Abdipaşa Beldesi Yeşilpazar Mahallesi Atatürk Anıtı Meydanı, Atatürk Caddesi, Demirciler Sokak ve Pazaryeri Sokağını içine alan belde merkezinde 5 bin metrekare Meydan ve Yol Düzenlemesi, 1 adet Park Düzenlemesi, 1 adet Süs Havuzu, 1 adet Atatürk Anıtı, 1 adet Kent Saatı, 2 adet Kent Simge Anıtı yapılacak. Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’in başarılı çalışmaları ile hükümet-belediye uyumu sayesinde beldeye önemli eserler kazandırdık.” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›