“Bu günleri geride bırakacağız”

Bartın Valisi Sinan Güner, bu bayramda da sevdiklerimizle kucaklaşıp bayramın coşkusunu yaşamak istesek de tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu duyguları yaşayamamanın burukluğu içerisinde olduğumuzu söyledi.
Bu haber 2021-05-12 10:41:56 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, bir mesaj yayımlayarak Bartın halkının Ramazan Bayramını kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle bayram coşkusunu yaşayamasak da salgınla mücadelede alınan tedbirlere uymanın vaka sayılarını azalttığını belirten Vali Güner, riski en aza indirmek için tedbiri elden bırakmamamız gerektiğinin altını çizdi.

 

Vali Sinan Güner, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kıymetli Bartınlılar, Toplum olarak birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu bayramda da sevdiklerimizle kucaklaşıp bayramın coşkusunu yaşamak istesek de tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle bu duyguları yaşayamamanın burukluğu içerisindeyiz. Bu durumun hüznünü yaşıyor olsak da salgınla mücadelede alınan tedbirlere uymanın vaka sayılarını azalttığını görmekteyiz. Riski en aza indirmek için tedbiri elden bırakmayalım. İnanıyorum ki hep birlikte göstereceğimiz sabır ve gayret ile bu günleri geride bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; siz değerli Bartınlıların ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Ramazan Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›