Ulaştırma Bakanı geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın Bartın’a gelerek başta Bartın-Kurucaşile yolundaki çalışmalar olmak üzere, ilimizde devam eden bazı yatırımları yerinde inceleyecek.
Bu haber 2021-04-29 14:16:15 eklenmiş ve 138 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 30 Nisan Cuma günü Bartın’a geliyor. Programı henüz resmen açıklanmasa da edinilen bilgiye göre Bakan Karaismailoğlu Bartın’daki temasları çerçevesinde Bakanlığının devam eden yatırımlarının yanı sıra Bartın Valiliği ile Bartın Belediyesi’ne de ziyaret gerçekleştirecek.

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Bakan Karaismailoğlu’nun ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu cuma gün Bartın’a gelecek. Bartın-Kurucaşile yolu, Amasra Yolcu Limanı inşaatlarını yerinde inceleyecek olan Bakanımız, ziyaretlerinin yanı sıra Bakanlığına ait Ulaştırma yatırımlarını masaya yatıracak, Sayın Bakanımızla Bartın’da devam eden ve planlanan çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›