“Tam Kapanma Süreci” planlandı

İçişleri Bakanlığının “Tam Kapanma Tedbirleri” konulu genelgesi gereği Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınması gereken önlemlerin değerlendirildiği toplantıda “Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı”nda Vali Sinan Güner, tam kapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlaması ile şehirler arası seyahat kısıtlamaları başta olmak üzere yapılacak tüm denetim faaliyetlerinin kapsamlı, geniş katılımlı, etkili ve sürekli olması talimatını verdi.
Bu haber 2021-04-29 14:14:36 eklenmiş ve 125 kez görüntülenmiştir.

 

 

Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı, Vali Sinan Güner başkanlığında zoom üzerinden çevirim içi olarak yapıldı.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Abdullah Akdaş ve Adem Topaca, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Kaymakam Adayı Emre Kazanasmaz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem katıldı.

İçişleri Bakanlığının “Tam Kapanma Tedbirleri” konulu genelgesi gereği Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınması gereken önlemlerin değerlendirildiği toplantıda Vali Güner, tam kapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlaması ile şehirler arası seyahat kısıtlamaları başta olmak üzere yapılacak tüm denetim faaliyetlerinin kapsamlı, geniş katılımlı, etkili ve sürekli olması talimatını verdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı Vali Sinan Güner
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›