Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, revize projeleri görüşüldü

Vali Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Birliği Meclis Toplantısı’nda 2020 yılı faaliyet raporu ve kesin hesabı kabul edilirken İller Bankası Anonim Şirketi Altyapı ve Uygulama Dairesi Başkanlığı’nın Bartın Mahalli İdareler Birliği Bartın İli Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi inşaatı yapım işi revize projeleri görüşüldü.
Bu haber 2021-04-28 13:59:34 eklenmiş ve 111 kez görüntülenmiştir.

 


 

Mahalli İdareler Birliği Nisan ayı Meclis Toplantısı, Vali Sinan Güner başkanlığında yapıldı.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında zoom üzerinden çevrim içi olarak toplantıya; İl, İlçe ve Belde Belediyeleri, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü ile Mahalli İdareler Birliği Meclis üyeleri katıldı.

 

Toplantıda açılış konuşması yapan Vali Sinan Güner, 2020 yılının Birlik açısından çok yoğun olduğunu ifade ederken 2 adet projenin hayata geçirildiğini söyledi. Bu iki projeden biri olan Bartın Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımının tamamlanarak hizmete girdiğini ve bölge adına modern bir tesise kavuştuğunu kaydeden Vali Güner, diğer projenin ise Bartın İli Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi olduğunu ve tesisin yapımının devam ettiğini aktardı.

 

Faaliyet raporu ve kesin hesabı kabul edildi

 

Birlik Müdürü Vali Yardımcısı Adem Topaca’nın, meclis üyelerine 2020 yılı kesin hesabıyla ilgili bilgi verdiği toplantı, 1. Başkan Vekili Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından 2020 yılı faaliyet raporunun Meclise sunulmasının ardından 2020 yılı kesin hesabı ve faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

 

Revize projeleri onaylandı

 

Ardından İller Bankası Anonim Şirketi Altyapı ve Uygulama Dairesi Başkanlığı’nın Bartın Mahalli İdareler Birliği Bartın İli Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi inşaatı yapım işi revize projelerinin görüşülmesine geçildi. İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ümit Aziz Kara tarafından konu hakkında bilgi verilerek, revize projeleri onaylandı.

Toplantının son bölümünde kadro iptal ve ihdas konuları görüşülerek meclisin onayına sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Vali Güner, yapılan hizmetlere verdikleri katkılarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın Mahalli İdareler Birliği Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›