Park ve pazar alanı artık daha güvenli

Bartın Belediyesi, haftada 4 gün süre ile otopark hizmeti verilen ve Salı, Cuma ve Pazar günleri de Galla Pazarı olarak kullanılan Bartın Belediyesi Kapalı Otopark alanını çok daha güvenli hale getirmek için çalışma başlattı.
Bu haber 2021-04-26 13:51:37 eklenmiş ve 207 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı doğrultusunda etrafı panel çitlerle kapatılan otopark alanında son olarak da güvenliği sağlamak, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için caydırıcı bir özellik oluşturması amacıyla güvenlik kameraları takıldı. 1080 P gece görüşlü 8 noktaya takılan kameralar 7 gün 24 saat aktif olacak.

 

“7 gün 24 saat kayıt altına alınacak”

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı cemal Akın; “Bartınlı kadınların bağlarında, bahçelerinde yetiştirdikleri meyve ve sebzelerin haftanın 3 günü satışını yaptıkları ‘Galla Pazarı’ olarak hizmet veren ve haftada 4 gün süre ile de otopark olarak kullanılan bu alanla ilgili bazı önlemler almaya karar verdik. Güvenliği sağlayabilmek adına ilk olarak bu alanın etrafını panel çitlerle çevirip, aydınlatmalarıyla ilgili çalışma yapmıştık. Akabinde de Bilgi İşlem Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından güvenlik kameraları takıldı.  8 güvenlik kamerasıyla park ve pazar alanı 7 gün 24 saat kayıt altına alınıyor. Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı caydırıcı olmasını beklediğimiz kameralar sayesinde bu alanı çok daha güvenli hale getirmiş olduk” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›