MAKAM KOLTUKLARI ÇOCUKLARA KALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bartın'da makamlar çocuklara kaldı.
Bu haber 2021-04-23 10:50:58 eklenmiş ve 302 kez görüntülenmiştir.

 

 

Temsili Belediye Başkanı Didar Çelik oldu

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın koltuğuna Şiremirçavuş İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Didar Çelik, oturdu. Bartın’da bulunan tüm çocukları temsilen makam koltuğuna oturduğunu ifade eden Çelik, Belediye Başkanı Cemal Akın’dan sokak hayvanlarının beslenmesi, parklarda yumuşak zemin uygulamasında bulunulması ve çevre faaliyetleri ile ilgili taleplerde bulundu.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Şiremirçavuş İlkokulu öğrencisi Didar Çelik’e devretti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Yusuf Ünal ve Sınıf Öğretmeni Dilek Kurt Çelik ile 4. Sınıf öğrencileri Aytuğ Aydınoğlu ve Didar Çelik, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, çiçek taktim ettiler.

 

 

 

 

Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu Didar Çelik, devraldı. Temsili Belediye Başkanı olarak bir konuşma yapan Çelik, “Bugün burada sadece sınıfımı, okulumu, öğretmenlerimi değil Bartın’da bulunan tüm çocukları temsil ediyorum. Bu nedenle çok mutlu ve gururluyum. Temsil ettiğim tüm çocuklar adına da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize ve dünya çocuklarına armağan eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum. Her yıl sokaklarda coşkuyla kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı maalesef bu yıl da yine tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüs salgını sebebiyle, evlerimizde ve balkonlarımızda kutluyoruz. Önemli olan sağlığımız. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece evlerimiz bize okul, balkonlar da bize meydan olur. İnşallah en kısa sürede bu günleri de atlatacağız. İnanıyorum ki yine neşemiz, coşkumuz ve enerjimiz yeniden sokaklarımızı süsleyecek, okullarımız yeniden sesimizle şenlenecek. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, hakim ve savcıları, bilim insanları olan bizlerle birlikte ülkemiz ve dünyamız çok daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum. 23 Nisan 1920'nin hatırasını dünyanın tüm çocukları için emsalsiz bir bayrama dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle ve saygıyla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın güzelliklere vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Ardından da Belediye Başkanı Cemal Akın’dan sokak hayvanlarının beslenmesi, parklarda yumuşak zemin uygulamasında bulunulması ve çevre faaliyetleri ile ilgili taleplerde bulundu.

 

 

 

Akın: “Çocuklarımıza daha güzel günler bırakabilmek için çalışıyoruz”

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın da Çelik’e belediye çalışmalarından bahsederek bilgiler verdi. Programa ve günün anlamına ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Akın, yaptığı açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız münasebetiyle Şiremirçavuş İlkokulu ziyaretimize geldi. Bayram vesilesiyle bugün ülkemizde her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza idareciliği sevdirmek, bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. Temsili Belediye Başkanımız Didar Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Sokak hayvanlarının beslenmesi, parklarda yumuşak zemin uygulamasında bulunulması ve çevre faaliyetleri ile ilgili taleplerini dile getiren kardeşim Didar’a, bu alanlarda yaptığımız çalışmalar ve yeni projelerimiz ile ilgili bilgiler verdim. Geleceğinizin teminatı çocuklarımıza daha güzel günler bırakabilmek için çalışıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile Ulusal Egemenliğimizi kazandığımız 23 Nisan 1920 Türk Milleti’nin egemen bir devlet olduğunun tüm dünyaya ilanıdır. Ulusal Egemenliğimiz ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

 

 

 

Nil Kasapoğlu ve Kaan Kuzu, vali oldu

 

Vali Sinan Güner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu İstiklal İlkokulu öğrencileri Nil Kasapoğlu ve Kaan Kuzu’ya devretti.

 

 

 

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyeti makamında kabul etti.

Vali Güner, ziyarette makam koltuğunu bir süreliğine İstiklal İlkokulu öğrencileri Nil Kasapoğlu ve Kaan Kuzu’ya devretti.

Makama oturma fırsatı verdiği için Vali Güner’e teşekkür eden öğrenciler bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Temsili makama oturan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Güner; “23 Nisan’ın Cumhuriyete giden yolda atılan önemli bir adım olduğunu, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü geleceğimizin umudu ve teminatı olan çocuklara armağan ettiğini, ancak pandemi nedeniyle bu yılda 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayamasak dahi evlerimizi ve balkonlarımızı Şanlı Türk Bayrağımızla süslemek suretiyle aynı coşkuyu hep birlikte yaşamalıyız” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Valisi Sinan Güner 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şiremirçavuş İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Didar Çelik temsili belediye başkanı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›