“Çocuk gülerse dünya güler”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı 23 Nisan’dır. Çocuk gülerse dünya güler inancımla, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve ilk Meclis’in erdemli, saygıdeğer üyelerini bir kez daha saygı ile anıyorum.” dedi.
Bu haber 2021-04-23 10:38:48 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akın, mesajında; “Bir milletin yaşadığı tüm yokluklara rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmuş olması geleceğimizi aydınlatan dönüm noktası olmuştur. Meclisin ilk açıldığı günü bayram olarak tüm dünya çocuklarına armağan eden ilk Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Atatürk bu davranışıyla çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermiştir. Dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı 23 Nisan’dır. Çocuk gülerse dünya güler inancımla, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve ilk Meclis’in erdemli, saygıdeğer üyelerini bir kez daha saygı ile anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›