Gerçekleştirilecek olan çalışmalar değerlendirildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Enerjisa Başkent Müdürü Ali Fuat Arslan, Türk Telekom Yöneticisi Rafet Çorum, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal, daire müdürleri ve teknik personelin katılımıyla gerçekleştirilen 2021 Yılı Altyapı Koordinasyon Toplantısı’nda gerçekleştirilecek olan çalışmaları değerlendirdi.
Bu haber 2021-04-21 10:01:15 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  Bartın Enerjisa Başkent Müdürü Ali Fuat Arslan, Türk Telekom Yöneticisi Rafet Çorum, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal, daire müdürleri ve teknik personelin katılımıyla 2021 yılı altyapı koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilecek olan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Başkan Akın, kurumların yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “2021 yılı altyapı koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu toplantıda gerçekleştirilecek olan çalışmaları değerlendirdik. Bartın Belediyesi olarak çalışmalarımızın sağlıklı şekilde yürütülmesi için diğer kurumlar ile birlikte hareket ediyoruz. Toplantımıza katılan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Enerjisa Başkent Müdürü Ali Fuat Arslan Türk Telekom Yöneticisi Rafet Çorum Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›