Halil Altınçubuk “ Gelecek Sezon 1.Amatör Lige katılmayı Hedefliyoruz”

İlimiz kulüplerinden Bartıngücüspor Kulübü Başkanı Halil Altınçubuk, yaptığı açıklamada gelecek sezon alt liglerde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini ifade etti. 2021-2022 sezonunda 1.Amatör Lige katılacaklarını belirten sarı-siyahlı kulübün başkanı Halil Altınçubuk, İlimizde tüm sahaların çimlendirilmesini sağlayan Ak parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.
Bu haber 2021-04-01 11:06:08 eklenmiş ve 360 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İlimiz kulüplerinden Bartıngücüspor son yıllarda alt yapıya önem vermesi ile tanınıyor. Türkiye Futbol federasyonu tarafından her yıl 81 ilde düzenlediği alt kategorilerde küçük yaş gruplarına katılan Bartıngücüspor, 2019-2020 sezonunda U13 liginde şampiyonluk mücadelesi verdi. 2018-2019 sezonunda U11 –U12 ve U13 Liginde başarılı maçlar çıkaran sarı-siyahlı ekip, son 3 sezonu büyük başarılarla tamamladı.

 

Takımın antrenörlüğü yapan Tuncay Cumhur, ayrıca kulübün futbol okulunda da görev yapıyor. Bartıngücüspor Futbol Okulunda geçen yıl küçük yaş gruplarında eğitim alan sporcular gelecek yıllarda U13-U14-U15-U16-U17 ve U19 kategorilerinde forma giyecek. Türk Futboluna ve Bartın futboluna oyuncu yetiştirmeyi hedefleyen sarı-siyahlı ekip dört gözle liglerin başlamasını bekliyor. Bartıngücü alt liglerde takımı çalıştıran Tuncay Cumhur, son üç yılda U111-U12 ve U13  kategorilerinde çıtayı yükseltti. 2019-2020 sezonunda U13 kategorisinde üçüncülük elde eden Bartıngücüspor gelecek sezon ligde şampiyonluk hedefliyor.

 

Takım 2019-2020  sezon ayrıca centilmenlik ve ceza konusunda da örnek başarı elde ederek, katıldığı U13 ve U14 kategorilerde sadece 5 kez  sarı  kart gördü. Aynı sezon takımda hiçbir oyuncu kırmızı kart görmemesi spor kamuoyundan övgü aldı. Bartıngücüspor Kuküp Başkanı Halil Altınçubuk önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemize açıklamalarda bulunan sarı-siyahlı ekibin kulüp başknaı Halil Altınçubuk, ilimizde tüm sahaların sentetik hale getirildiğini ifade etti.

 

PANDEMİ FUTBOLUMUZU ETKİLEDİ

 

Bartıngücüspor Kulüp Başkanı Halil Altınçubuk  2020-2021 sezonunda pandemi nedeniyle alt ligler ve amatör liglerin oynatılmadığını belirtti. Takımın geçen sezon U13 Liginde başarılı odluğunu belirten Bartıngücüspor Kulüp Başknaı Halil Altınçubuk, futbol okulu çalışmalarına yaz ayında yeniden başlayacaklarını ifade etti. Ülkemizde 2 ay sonra pandemi de vaka sayılarının azalacağını düşündüğünü belirten sarı-siyahlı ekibin başkanı Halil Altınçubuk, “ Bartıngücüspor Bartın’da alt yapıya büyük önem veren kulüplerin başında geliyor. 5 yıl önce kulübümüz futbol okulunu açarak ülke futboluna ve Bartın futboluna futbolcu yetiştirmeyi hedefledi. Kulüp olarak Bartınlı gençleriöize büyük önem veriyoruz. Onlara sahip çıkarak ülke futboluna sunmayı hedefliyoruz. Bartıngücüspor kulübü 2021-2022 sezonunda 1.Amatör Lige katılacağız. Kadromuza Bartın Üniversitesi BESYO Bölümünde okuyan öğrenciler ile Bartınlı oyuncular katarak lige katılarak ligde de takım sayısının çoğalmasına da katkı sağlayacağız” dedi. Altınçubuk ayrıca, gelecek sezon hedeflerinin alt yapıda sporcu sayısını artırmak olduğunu sözlerine ekledi.

 

MİLLETVEKİLİMİZ YILMAZ TUNÇ BARTIN’A SPOR TESİSLERİ KAZANDIRDI

 

Bartın’da son yıllarda spor tesislerinin yapımında katkı sağlayan Adalet Komisyonu başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür eden Bartıngücüspor Kulüp Başkanı Halil Altınçubuk,  Milletvekili Yılmaz Tunç’un çabalarıyla Bartın’a kazandırdığı spor tesislerinin gençlerde olumlu bir hava yarattığını söyledi. Ömertepesi mevkii başta olmak üzere, ilçe ve beldelerde sahaların sentetik çim yüzeyli hale getirildiğini belirten Altınçubuk, “ Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un çabaları ile ilimize spor tesislerinin kazandırılması çocukları ve gençler spora yöneldi. Sporla buluşan gençler ve çocuklar yapılan yatırımlardan memnun. Milletvekilimiz Yılmaz Tunç Bartın’ı bir tesis cenneti haline getirdi. Bartın’da çok amaçlı spor salonundan tutunda...Tüm ilçelerimizde futbol sahalarının yapılmasını sağlayan ve ömer tepesindeki sahamızı yenileyen en önemlisi 2.futbol sahamızın yapılması için büyük bir özveri ile uğraşan spor ve sporcu dostu Şehrine hizmet sevdalısı Vekilimiz Av.Yılmaz TUNÇ ‘a teşekkür ediyorum.

 

Buradan yaptığı hizmetler için  bizleri tertemiz sahalarda müsabaka yapmamızı sağlayan ( önceden çamur sahada futbolcularımızın üzeri kirlendiğinde velilerimiz bir daha antrenman yok derdi) UEFA standartlarında gece aydınlatmalı sahalarımızı ilimize kazandıran Sayın Vekilimiz Av.Yılmaz TUNÇ’a bir kez daha teşekkürü borç biliyoruz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Bartın Halil Alınçubuk
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›