Koç Üniversitesi 1 öğretim üyesi alacak

Koç Üniversitesi 1 öğretim üyesi alacak.
Bu haber 2021-04-01 09:40:23 eklenmiş ve 141 kez görüntülenmiştir.

 

 

2547  sayılı  Yüksek  Öğretim  Kanunu  ve  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma Yönetmeliği'nin  ilgili  maddeleri  uyarınca,  Koç Üniversitesi'nin  belirtilen  fakültesine  tam zamanlı öğretim üyesi alınacak.
Müracaat edeceklerin bir sayfalık başvuru dilekçesini, yayın listesi ile bilimsel yayın ve akademik  faaliyetlerini  içeren  özgeçmişini  (Türkçe  ve  İngilizce)  ve  doktora  belgesini  PDF formatında   ilanda   belirtilen   son   başvuru   tarihine   kadar   akademikkadro@ku.edu.tr   e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Posta yoluyla iletilen başvurular kabul edilmeyecek.
Yabancı   ülkelerden   alınan   lisans   ve   lisansüstü   diploma   ve   derecelerin   denkliğinin Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şart.
Yabancı  ülkelerde  alınan  doktora,  doçentlik  ve  profesörlük  unvanlarının  Türkiye'de geçerli sayılması için, başvuran adayın çalıştığı  yabancı ülkelerdeki  yükseköğretim kurumunun, eşdeğerliğinin Üniversitelerarası Kurulca belirlenmesi gerekiyor.

 

yapılacak alımlar için aranan özel/genel şartlar, başvuru süresi ve yeri ile ilgili ayrıntılara https://www.ilan.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

İlanla ilgili detaylı bilgi için tıklayın

 

 

ETİKETLER : Bartın Basın İlan Kurumu resmi ilan ihale
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›