“Dönüm noktası olacak diyebiliriz”

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’ni değerlendiren TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Büyük bir kalabalık büyük bir coşku sanki yeni bir, 19-20 yıllık bir siyasi parti değil de, yeni bir heyecan yeni bir başlangıç bugün görüyoruz. İstikrar ve güven’ sloganıyla yoluna devam edecek olan AK Parti'mizin 7. Kongresi bir dönüm noktası olacak diyebiliriz.” dedi.
Bu haber 2021-03-25 14:59:31 eklenmiş ve 222 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti’de kongre günü heyecanı yaşandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023’ün manifestosunu kongrede açıkladı. Deneyimli siyasetçiler, uzman konuklar, ve gazeteciler siyasette “güven ve istikrar” vizyonunu ve kongre heyecanı gün boyu televizyon kanallarındaki canlı yayınlarda yorumladı.

 

MKYK ve MYK'nın yenilendiği büyük kongre gününde canlı yayınında AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç da önemli açıklamalarda bulundu.

 

Tunç, “AK Parti'mizin 7. Olağan Kongresi'nin ülkemize, partimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şu an salon dolmuş durumda. Büyük bir kalabalık büyük bir coşku sanki yeni bir, 19-20 yıllık bir siyasi parti değil de, yeni bir heyecan yeni bir başlangıç bugün görüyoruz. 2023 yolunda giderken önümüzdeki süreyi en güzel şekilde değerlendirmenin plan ve programının yapıldığı ve kongrede Cumhurbaşkanımızın manifesto diye beklediğimiz açıklamalarından sonra Türkiye'de yeni bir heyecan dalgasının açıklanan mesajlarla Türkiye'de yeni bir dönemin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile beraber güçlü Türkiye'nin ‘istikrar ve güven’ sloganıyla yoluna devam edecek olan AK Parti'mizin 7. Kongresi bir dönüm noktası olacak diyebiliriz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti K Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç AK Parti Kongre
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›