Engelli vatandaşın hayali gerçek oldu

Kozcağız’a bağlı Tasmacı köyünde yaşayan 40 yaşındaki Abdurrahman Demir’in hayalini Tasmacı Köyü Camii İmam Hatibi Hüseyin Cebeci, gerçekleştirdi.
Bu haber 2021-03-25 14:53:53 eklenmiş ve 219 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Kozcağız’a bağlı Tasmacı köyünde yaşayan 40 yaşındaki Abdurrahman Demir’in hayalini hayali gerçek oldu. İmam hatip olma hayali olan engelli vatandaşın hayalini Tasmacı Köyü Camii İmam Hatibi Hüseyin Cebeci, gerçeğe dönüştürdü.

İmam cübbesi giyen Demir, minbere de çıktı.  

Hayalini öğrendikten sonra büyük bir heyecan yaşandığını belirten Tasmacı Köyü İmam Hatibi Hüseyin Cebeci, “Abdurrahman Demir kardeşimizi köyümüzün değerlisidir. Sağlıklı olsaydı imam hatip olmayı hayal ediyormuş. Biz de onun hayalini gerçekleştirmek istedik. İmam cübbemi ona giydirdik. O kadar mutlu oldu ki onu  bu sevinci bizim için en güzel duadır. Bizler engelli vatandaşlarımızı dışlamak yerine onlara sahip çıkarak toplumuza kazandırmalı, onları dışlamadan ne kadar değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki bizler de yarının engelli adaylarıyız. Bu sorumlulukta ve bu bilinçte olursak hem onlar için hem de kendimiz için hayatımıza farklı pencereler açmış oluruz. Artık köyümüzün yeni İmam Hatibi Abdurrahman Demir’dir.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Tasmacı Köyü İmam Hatip Hüseyin Cebeci Abdurrahman Demir
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›