“Teşkilatımızın emrindeyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kozcağız Belde Başkanı Gökhan Ermiş, ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan, adı gibi başlı başına Devlet olan, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir.” dedi.
Bu haber 2018-10-05 12:45:15 eklenmiş ve 325 kez görüntülenmiştir.

 


Erkan Hızoğlu

 



Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in oluruyla MHP Kozcağız Belde Teşkilat Başkanı olarak atanan Gökhan Ermiş, bir açıklama yaparak teşkilatına teşekkür etti. “Teşkilatımızın emrindeyiz” diyen Ermiş, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

 

“Günümüze kadar bu şerefle hareket ederek lider sözünü düstur edindik, bugünden sonrası için de sözümüzün ardında, Liderimizin emrinde vazife yapabilmek adına İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir’in ve davamızın çok kıymetli üyelerinin oluru ile Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanı olarak atanmış olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Ülküdaşlarımızın ve vatandaşlarımızın her hakkını koruyarak, savunarak, ardında durarak, Bu vatanın ha ekmeğini yemişim, ha kurşununu diyerek vazifeyi üstlenmede en önde görev almak için birbirimize sımsıkı sarılacağız. Her daim Allah’tan korkup, kuldan utanarak yaşadık; bunun için çaba sarf ettik. Şundan eminim ki; hepimiz vatan aşkını beşeri aşkların üzerinde tuttuk, en çok ona sevdalanıp, en çok ona yandık. Bu uğurda her türlü kişisel zevkten vazgeçip feragat ettik. Allah ömür verdikçe bu dava uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya, aynı gayretle çalışmaya hazırız. Bizler herhangi bir beklenti karşılığı olmadan bu vatana sevdalı koca gönülleriz. Bu vesile ile ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan, adı gibi başlı başına Devlet olan, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir.”

 


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›