İlk kongrede Şahin, yeniden başkan seçildi

Bartın Kumluca Ulus Abdipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BUKAD) ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yeniden başkan seçilen BUKAD Kurucu Başkanı Ufuk Şahin, Dernek olarak güzel şeylere vesile olmak istediklerini ve Bartın’da yaşayan herkesin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacaklarını, hep beraber kültürel ve yardımlaşma faaliyetlerinde bulunmak için gayret göstereceklerini kaydederken bölgemizin kalkınması adına çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizdi.
Bu haber 2021-03-23 15:21:01 eklenmiş ve 145 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Kumluca Ulus Abdipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birinci olağan kongresi geçtiğimiz gün yapıldı.

Kongreye AK Parti Bartın Milletvekili ve  TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun,  Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Metin Çetin, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, Ulus Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Akman, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Gökalp, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış yoklamasında yeterli çoğunluğun sağlanmasından sonra divan başkanlığı oluşturuldu. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra derneğin faaliyet raporu okundu ve ibra edildi.

Genel Kurul’da tek listeyle yapılan seçimde, Kurucu Başkan Ufuk Şahin, yeniden başkanlığa seçildi.

Tunç: “Hiçbir şüphemiz yok”

Kongreye katılan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı konuşmada; “BUKAD derneğine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Derneğin, bölgemiz ilçemiz ve beldelerimiz için katkı sağlayıcı çalışmalar yapacağından hiçbir şüphemiz yok. Dernek Başkanı Ufuk Şahin çalıştığı kurumda başarılı bir yönetici. BUKAD derneğini de en iyi yerlere taşıyacağından eminiz. Başkan Şahin’e ve yönetime başarılar dilerim” dedi.

Belediye Başkanlarından destek

Ardından bir konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, BUKAD Derneği yönetimine başarılar dileyerek “Bartın Belediyesi olarak derneğin her zaman destekçisi olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Daha sonra Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez de BUKAD Derneğine ve yönetimine başarılar dileyerek derneğin çalışmalarında her zaman destekçisi olmaya hazır olduklarını belirttiler.

 

Son olarak BUKAD Derneği Başkanı Ufuk Şahin, yaptığı konuşmada Derneği kısa bir süre önce kurduklarını ve Ağustos ayı içerisinde dernek binasını hizmete açtıklarını belirtti. Bu aşamada hemşehrilerinden oldukça olumlu düşünceler ile üyelik istek ve talepleriyle karşılaştıklarını belirten Şahin, Dernek olarak güzel şeylere vesile olmak istediklerini ve Bartın’da yaşayan herkesin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacaklarını ve hep beraber kültürel ve yardımlaşma faaliyetlerinde bulunmak için gayret göstereceklerini, bölgemizin kalkınması adına çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek genel kurula katılan tüm üyelere ve davetlilere  teşekkür etti.

Olağan genel kurulunu yapan BUKAD Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Yönetim Kurulu Asil Üye:

Ufuk Şahin (Başkan)

Hüseyin Akın

Ahmet Zurnacı

Mustafa Çelik

Abdullah Dönmez

Emrah Altun

Deniz Ulus

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Zeki Şahin

Yalçın Şahin

Eda Genç

Rafet Çomak

Ede Genç

Mücahit Demir

Hüseyin Akman

 

Denetim Komisyonu Asil:

Ramazan Yılmaz

Ali Usta

Cevat Özer

 

Denetim Komisyonu Yedek:

Altan Çakır

Yılmaz Akdeniz

Kemal Dönmez

ETİKETLER : Bartın Bartın Kumluca Ulus Abdipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği BUKAD Ufuk Şahin
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›