Altunok güven tazeledi

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı tamamlandı. Kongrede mevcut Başkan Ekrem Altunok güven tazeleyerek yeniden Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi.
Bu haber 2021-03-22 10:54:05 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hafta sonu Cumartesi günü 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kongrede mevcut Başkan Ekrem Altunok dışında başka aday çıkmazken Başkan Ekrem Altunk yeniden Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlık görevine seçildi.

Genel Kurul toplantısına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Bartın Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, şehit aileleri ve yakınları ile çok sayıda gazi katıldı.

Düzenlenen genel kurulda tek liste ile seçime giden Altunok, oy birliği ile başkanlığa seçildi.

 

Altunok, “Geleceğimizin teminatı varlığımızdır”

 

Derneğin mevcut başkanı Ekrem Altunok kongrenin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada birlik ve beraberliğe önem verdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Derneğimiz 2008 yılında kurulmuştur. Geçen bu süre içerisinde Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hizmet etmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına faaliyetlerde bulunulmuştur. Aziz şehitlerimizin 1. derece yakınları ile gazilerimizden oluşan bir yapımız var. Türkiye’de şehit aileleri ve gazilerimizi tek çatı altında toplayan ender deneklerden biriyiz. Bizler vatanımız mücadelesinin yanında 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi demokrasimizin de bekçileriyiz. Söylenecek çok sözümüz var. Acılarımızı yüreğimize gömdük. Bizim evlatlarımız Ezan dinmesin, bayrak inmesin diye şehit ve gazi oldu. İhanete geçit vermedik, vermeyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayanları asla unutmayız. Ama hainleri de asla unutmayız. Geleceğimizin teminatı varlığımızdır. Katılımlarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongre Ekrem Altunok
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›