Komedi Bartın’la kahkaha tufanı çığ gibi büyüyor!

Komedi Bartın’ın kahkaha dolu, eğlenceli, herkesin “bizden biri” dediği karakterleri ve skeçleri 7’den 70’e herkesi kırıp geçiriyor. Bartın şivesiyle çekilen skeçlerin namı Türkiye’nin dört bir yanına yayılırken kahkaha tufanı da çığ gibi büyüyor. İzleyenlerden büyük beğeni alan skeçler, Komedi Bartın facebook ve instagram sayfası ile YouTube kanalından yayınlanıyor.
Bu haber 2021-03-17 16:58:08 eklenmiş ve 332 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Özel Haber

 

Bartın şivesiyle sergilenen kısa oyunlar, herkesi kırıp geçirmeye devam ediyor.

Pandemi dolayısıyla sahnelerinden uzak kalan Bartınlı tiyatrocular, sanatlarını sosyal medya platformlarına taşıdı.

Bartınlı ünlü Tiyatro Yazarı Servet Çınçın’ın oğlu Senarist ve Tiyatrocu İnanç Çınçın ile yine Tiyatrocu Fahri Gençgül’ün kurduğu Komedi Bartın ekibi herkesin “bizden biri” dediği karakterleri ve yönetmeliğini Eren Kaya'nın yaptığı skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kırıp geçiriyor.

Minire, Şeküre, Baykuş Emine, Suhulet, Nurtop, Epselek karakterlerinin maceralarını konu alan ve Bartın şivesinin kullanıldığı skeçler, izlenme ve paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor.

Özellikle gurbette yaşayan binlerce Bartınlı’dan olumlu geri dönüşler alan Komedi Bartın ekibi, pandemi sonrasında sanatlarını Bartın sokaklarına taşımayı ve turneler düzenlemeyi hedefliyor.

Siz de Komedi Bartın ekibini facebook ve instagram hesaplarından takip edebilir, Komedi Bartın YouTube kanalından da skeçlerini izleyerek kahkaha tufanına katılabilirsiniz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Komedi Bartın Servet Çınçın İnanç Çınçın Fahri Gençgül Bartın şivesi tiyatro
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›