“OLİMPİK” DÜZEY İÇİN KÖYPARK MASAYA YATIRILDI

KöyPark Projesi, içerisinde yer alan okçuluk alanının olimpik düzeyde düzenlemeye uygun olup olmadığı değerlendirmek üzere masaya yatırıldı.
Bu haber 2021-03-17 16:56:38 eklenmiş ve 151 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kemankeşler Derneği Başkanı Hüseyin Yaman’ı makamında ağırladı.

 

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette Başkan Akın, KöyPark projesinin içerisinde bulunan okçuluk alanının olimpik düzeyde düzenlenebilmesine uygunluğu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Akın, “Orduyeri Mahallesi’nde bulunan belediyemize ait 60 bin metrekare alan üzerine yapmayı planladığımız, yeni dönem projelerimiz arasında yer alan KöyPark projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce yaptığımız çalışmalar ile kentimize kazandırdığımız güzelliklere KöyPark projemizi de ekleyerek halkımıza yakışır bir mekan armağan etmiş olacağız. KöyPark projemizin içerisinde bulunan okçuluk alanının olimpik düzeyde düzenlenmesini arzu ediyoruz. Bu kapsamda da Bartın Kemankeşler Derneği Başkanı Sayın Hüseyin Yaman ile birlikte alanın olimpik düzeyde düzenlenebilmesine uygun olup olmadığını değerlendirdik. İnşallah çok önemli bir projeyi daha şehrimize kazandıracağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın KöyPark Projesi Bartın Kemankeşler Derneği Başkanı Hüseyin Yaman okçuluk alanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›