Çolakoğlu: “HDP kapatılmalıdır”

Vatan Partisi Bartın İl Başkanı Ertan Çolakoğlu, terör örgütü PKK’nın Gara’da silahsız 13 vatandaşımızı şehit etmesiyle ilgili bir açıklama yaparak “HDP kapatılmalıdır” dedi.
Bu haber 2021-02-17 16:43:23 eklenmiş ve 235 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Vatan Partisi Bartın İl Başkanı Ertan Çolakoğlu, terör örgütü PKK’nın Irak’ın Gara bölgesinde 13 savunmasız vatandaşı hunharca şehit etmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Bölücü terör örgütünün 14 Şubat 2021’de Gara bölgesinde 13 silahsız vatandaşımızı insanlık dışı bir biçimde şehit ettiğine dikkat çeken Ertan Çalakoğlu, “Bu alçaklık PKK’nın içine düştüğü çaresizliği gösteriyor.  Doğu Fırat’ta, Sincar’da, Gara’da zafer yakındır” dedi.

ABD’nin bölge ülkelerini parçalama planlarının vatan toprağına gömüldüğünü ifade eden Çolakoğlu, sözü Gara katliamına getirerek “Amaç bellidir. Sahada tutunacak dalı kalmayan PKK, Mehmetçiğimizi psikolojik savaşla, kara propaganda ile suçlamak istemektedir. Peki kimdir bu kara propagandanın sözcüleri?” diye sordu.

 

“PKK silahla bitirilecek, HDP kapatılacak”

 

HDP’nin kapatılması gerektiğini savunan Çolakoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “Ayan beyan ortada. Her söylemiyle, her eylemiyle Kandil’den yönlendirilen bir kukla olan terör örgütünün siyasi kanadı HDP. Dün de bir düzmece yalanla kamuoyunu zehirlemeye çalıştılar. HDP milletvekilleri Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya’nın başını çektiği, FETÖ ve PKK kaçakları ve HDP dostlarının da alet olduğu koro 13 şehidimizden ordumuzun harekatını sorumlu tutacak, eğer barış olsaydı açılım olsaydı böyle olmazdı diyecek, 13 vatandaş siyasi hamle için kullanıldı diyecek kadar ileri gitmiştir.

Bu karanlık bir psikolojik harekattır. Hedef Türk Ordusu’dur, onun komutanlarıdır. Düşman çok iyi bilmektedir ki Türk ordusu, Türk polisi Türkiye’nin en değerli varlığıdır. Diyarbakır’da HDP binası önünde bir yıldır nöbet tutan annelerimizin eli bağrındadır. Evlatları HDP binalarından geçip Kandil’e, PKK’ya asker yapılmıştır, dağa kaçırılmıştır. HDP belediyeleri PKK’ya her türlü lojistik desteği vermekte, alan açmaktadır. HDP’nin her örgütü PKK’nın militan toplama merkezidir. HDP, terör örgütünün propaganda aracıdır. Geçmişte Doğu ve Güneydoğu’muzda HDP, PKK silahlı varlığına sırtını yaslıyordu. Şimdi durum değişmiştir: PKK, şehirlerde hayata HDP ile tutunmaktadır. Bu mizansen artık bitmelidir. Anayasamızın gereği yapılmalıdır, devletin üst kademelerinden gelen mesajlar hayata geçirilmelidir, herkes üzerine düşeni yapmalı ve HDP kapatılmalıdır. Analarımızın ağlamaması için kesin çözüm: PKK silahla bitirilecek, HDP kapatılacaktır.

 

“HDP dostları Türkiye’yi savunamazlar”

 

HDP’nin mahcup dostları yine mahcubiyet duyuyorlar. Onlara sesleniyoruz: ‘Katil polis’ diyenler, ‘Kahrolsun PKK’ diyemezler! ‘Kayyumlara karşıyız’ diyenler Mehmetçiği savunamazlar. HDP dostları Türkiye’yi savunamazlar.”

 

ETİKETLER : Bartın Vatan Partisi Vatan Partisi Bartın İl Başkanı Ertan Çolakoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›