“24 saat esasına göre görevdeyiz”

Meteoroloji Müdürlüğü’nün yapmış olduğu yoğun kar yağışı uyarılarının üzerine teyakkuza geçen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi’nde (BAHMER) çalışmalar hassasiyetle sürdürülüyor. Hafta sonu ekipleri denetleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, toplam 31 araç ve 300 personelle 2 vardiya şeklinde 24 saat esasına göre görevde olduklarını söyledi.
Bu haber 2021-02-16 09:34:05 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kar yağışına karşı tüm tedbirlerin alındığını belirterek, vatandaşların trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü ifade etti.

Tedbir çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akın, personele gerekli talimatları verdi.

Görev alan tüm personele kolaylık dileyen Akın; “Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kar yağışına karşı tüm tedbirleri aldık. Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç ve Müdürlerimizle birlikte yaptığımız hazırlıkların son bir değerlendirmesini yaptık. Toplam 31 araç ve 300 personelle 2 vardiya şeklinde 24 saat esasına göre görevdeyiz. Araç ve ekipmanlarımızın yanı sıra depolarımızda bulunan 500 ton kum, 100 ton tuz ve 200 ton solüsyonumuzu ana arterler, hastane yolları ve sık kullanılan kaldırımlarda buzlanmayı önlemek için kullanacağız. Vatandaşlarımızın trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın kar BAHMER karla mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›