Ticaret Bakanlığı 115 sürekli işçi alımı yapacak

Ticaret Bakanlığı Döner Sermaye Teşkilatı birimlerinde Sürekli İşçi Kadrosunda çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi alınacak.
Bu haber 2021-02-11 15:29:23 eklenmiş ve 156 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ticaret  Bakanlığı  Döner  Sermaye  Teşkilatı  birimlerinde  Sürekli  İşçi  Kadrosunda çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi alınacak.

Noter  kurası  sonucunda  sözlü  sınava  girmeye  hak  kazanan  adaylar  arasından  sözlü sınav  sonucu  başarılı  olanlar  ‘4857  sayılı  İş Kanunu’  ve  ‘Kamu  Kurum  ve  Kuruluşlarında  İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek.

Başvurular,    Türkiye    İş    Kurumu    (İŞKUR)    esube.iskur.gov.tr    adresi    üzerinden 15.02.2021-19.02.2021 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacak. Şahsen, posta ya da e-posta yolu ile başvuru alınmayacak.

Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ile Beden İşçisi iş kollarında yapılacak alımlarla ilgili daha detaylı bilgiye https://www.ilan.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

İlanla ilgili detaylı bilgi için tıklayın

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Basın İlan Kurumu resmi ilan ihale
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›