Bingöl Üniversitesi sürekli 9 işçi alımı yapacak

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile ilanda tabloda belirtilen şekilde belirsiz süreli hizmet akdi ile "Sürekli İşçi" alımı yapılacak.
Bu haber 2021-02-09 20:56:54 eklenmiş ve 236 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında  İşçi  Alınmasında  Uygulanacak  Usul  ve  Esaslar  Hakkında  Yönetmelik"  hükümleri  kapsamında  Türkiye  İş Kurumu  (İŞKUR)  aracılığı  ile aşağıdaki tabloda belirtilen şekilde belirsiz süreli hizmet akdi ile "Sürekli İşçi" alımı yapılacak.


Başvuru niteliklerini sağlayan adaylar başvurularını, 08/02/2021-12/02/2021 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr, esube.iskur.gov.tr, Alo 170 ve e- Devlet üzerinden online olarak başvuru yapabilecek.



Sürekli işçi alım ilanına dair tüm ilan ve duyurular Bingöl Üniversitesi web sayfasından http://www.bingol.edu.tr/tr yapılacak. Yapılacak tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

 

Güvenlik Görevlisi iş kolu alanında yapılacak alımlarla ilgili ayrıntılara https://www.ilan.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

İlanla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın

 

ETİKETLER : Bartın Basın İlan Kurumu İlan BİS ihale ilan
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›