Hasankadı-Karabük minibüs hattı için önemli adım!

Hasankadı-Karabük arası minibüs hattı için girişimler başladı. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, vatandaşların talebi doğrultusunda Hasankadı - Karabük İl Merkezi arası minibüs hattı kurmak için bir “Trafik Alt Komisyonu” kurulduğunu açıkladı.
Bu haber 2021-02-02 10:39:00 eklenmiş ve 215 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Özel

 

Hasankadı-Karabük arası minibüs seferleri için Hasankadı Belediyesi’nde bir toplantı yapıldı.

Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, görüşmenin ardından bir değerlendirmede bulunarak görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.

Vatandaşların talebi doğrultusunda Hasankadı - Karabük İl Merkezi arası minibüs hattı kurmak için bir “Trafik Alt Komisyonu” kurulduğunu belirten Emiroğlu, “Bilindiği üzere belediyemizden Karabük iline direk ulaşım toplu taşıma hizmeti yoktur. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Hasankadı - Karabük İl Merkezi arası minibüs hattı kurmak için Bartın Belediye Başkanlığı Temsilcisi Mustafa Tokay, Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi Erdoğan Aydın, Karayolları 156. Şube Şefliği Temsilcisi Mustafa Şanlı, İl Jandarma Komutanlığı Temsilcisi Yunus Bülbül, Şoförler ve Otomobilciler Odası Temsilcisi Muhittin Kibaroğlu ve Hasankadı Belediye Başkanlığı Temsilcisi Başar Kara’dan oluşan Trafik Alt Komisyonu kuruldu. Belediyemizde yapılan toplantıyla birlikte İl Trafik Komisyon Başkanlığına talebimiz iletildi. İnşallah halkımız için hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Hasankadı Hasankadı-Karabük Karabük minibüs hattı Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›