Üniversite öğrencileri üst geçit istiyor!

Bartın’da bu yıl faaliyete geçen 2 bin 500 kişilik Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdu’nda kalan Bartın Üniversitesi öğrencileri, üst geçit, aydınlatma ve kaldırım yapılmasını istiyor. Okula gitmek için kullandıkları yolda öğrenciler, üst geçit yetersizliği nedeniyle adeta canlarını tehlikeye atıyor.
Bu haber 2018-10-01 08:46:14 eklenmiş ve 698 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın-Zonguldak Karayolu üzerinde bulunan Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdu’nun bulunduğu mevkiide üst geçit, aydınlatma ve kaldırımın bulunmaması üniversite öğrencilerini sora sokuyor. Bu durumdan şikayetçi olan öğrenciler, yolun karayolu olmasından dolayı trafiğin hızlı aktığını belirterek üst geçit ve kaldırım yapılmasını istiyor.

 

Yurtta kalan üniversite öğrencileri, “Şuan havalar güzel ama bazı akşamlarda sis meydana geliyor. Özellikle önümüzdeki günlerde artık soğuk ve yağışlı havalar gelecek. O zaman yurttan çıktığımızda servise binmek için daha büyük sıkıntılar yaşayacağız. Bu soruna yetkililerden acil çözüm bulmalarını istiyoruz. Bu yurt yeni yapılmış olabilir ama buraya üst geçit, kaldırım ve aydınlatma yapılması için illa burada bir kazanın meydana gelmesi ya da birinin hayatını kaybetmesi mi gerekiyor?” diyerek tepkilerini gösterirken bu yol için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdiler.  

 

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›