İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, toplandı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 yılı Faaliyet Raporu ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2020 yılı Mesleki Eğitim planının onaylandığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2021 yılı 1. Olağan Toplantısı’nda açılacak mesleki eğitim kurslarının bu plan doğrultusunda faaliyetlerine devam etmesi kararlaştırılırken sağlıkla ilgili bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin staj döneminde kurumlara başvuru esnasında karşılaşabilecekleri sorunların çözümü konuları masaya yatırıldı.
Bu haber 2021-01-26 15:12:52 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2021 yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Sinan Güner’in Başkanlığında video konferans (VKS) ile gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Böl. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Said Ceyhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri V. Metin Çetin, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İl Ticaret Müdürü Erhan Özcan, TSO Başkanı Halil Balık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, Hak-İş Sendikası Konfederasyonu Temsilcisi Ali Tekneci, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Temsilcisi Bayram Güner, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Ferit Kurulan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Temsilcisi Osman Bahadır Kalecik’in  kurul üyesi, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Bartın SYDV Müdürü Feridun Güler katıldı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 yılı Faaliyet Raporu ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2020 yılı Mesleki Eğitim planının onaylandığı toplantıda, eğitim kurumlarınca ilde açılacak mesleki eğitim kurslarının bu plan doğrultusunda faaliyetlerine devam etmesi, Sağlıkla ilgili bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin staj döneminde kurumlara başvuru esnasında karşılaşabilecekleri sorunların çözümü konuları görüşüldü.

 

Denetim faaliyetleri onaylandı

 

Toplantıda ayrıca İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun Denetim Kurulu 2’ye çıkarılarak, kurulun 2020 yılı içerisinde yapmış olduğu denetim faaliyetleri onaylandı.

 

ETİKETLER : Bartın İl İstihdam Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›