EYBEY MEDYA'DAN AKPÜRÇEK’E ZİYARET

Bartın Halk Gazetesi ve Bartın Pusula Gazeteleri ile Bartın Times ve Sarıyer Gündem Gazetesini de bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayıncılık Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Halk Gazetesi’nden Eren Sarıkaya, Erdem Tabakoğlu ve Bartın Pusula Gazetesi’nden Erkan Hızoğlu, AKPÜRÇEK PVC Genel Müdürü Ünsal Akpürçek’e ziyarette bulundular.
Bu haber 2018-09-29 16:25:01 eklenmiş ve 537 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

EYBEY Medya Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Ünsal Akpürçek’i ziyaretinde ‘’böyle önemli çalışmalara imza attığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda gösterdiğiniz başarı Bartın’ın isminin daha fazla duyulmasında da önemli rol oynuyor. Bizlerde EYBEY Medya olarak sizlerin her zaman yanınızdayız.’’ dedi.

 

20 – 23 Eylül tarihleri arasında Çaycuma’da düzenlenen fuarla ilgili izlenimlerini paylaşan Ünsal Akpürçek; “Fuar boyunca Türkiye’nin her bir yerinden gelip bizleri onurlandıran çok değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle bizim standımızda yoğun bir ziyaretçi akını oldu. Bu nedenle ziyaretçi akımında ilgilenemediğimiz dostlarımız olduysa af ola. PVC sektöründe dinamik, yenilikçi ve kalite çizgimizden asla taviz vermeden çalışmalara devam edeceğiz.’’ açıklamasında bulundu.

Ayrıca Akpürçek konuşmasında “Bartın Pusula Gazetesi’ni de bünyenize kattığınız için sizlere hayırlı olsun diliyorum. Bartın basınında bu atılımı yapmak çok büyük başarı sizleri kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›