7/24 çalışan tüm ekiplere teşekkür

Bartın Valiliği yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşım başta olmak üzere yaşanan sorunları çözmek için çalışan ve vatandaşlara 7/24 esasıyla hizmet eden tüm ekiplere teşekkür etti.
Bu haber 2021-01-25 10:34:48 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın Valiliği yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşım başta olmak üzere yaşanan sorunları çözmek için çalışan ve vatandaşlara 7/24 esasıyla hizmet eden İl Emniyet Müdürlüğü, Ulus İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı, 156. Şube Şefliği, Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ Bartın 233. Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.

 

Canla başla çalışan ekiplere sosyal medya üzerinden teşekkür eden Valilik “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın güvenliği için 7/24 görev yapan ve can dostlarımızı da unutmayan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz. Ayrıca Yoğun kar yağışı nedeniyle Ulus İlçemizin köy ve mahalle yollarında yaşanan ulaşım sıkıntısında, vatandaşlarımıza ve 112 Ambulans ekiplerine destek olan İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeline teşekkür ederiz ve ilimizde hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle hasta vatandaşlarımızın 7/24 imdadına yetişen İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Kar yağışı dolayısıyla gerek şehir merkezinde gerekse köylerde kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışan kurumların ekiplerine de teşekkür ederek Valilikten yapılan açıklamada “İlimizde hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası yollarımızın trafiğe kapanmaması için yoğun mesai harcayan Karayolları 156. Şube Şefliği’ne, şehir içi yollarımızı açık tutmaya çalışan belediyelere ve bu konuda ekipman ve personel desteği sağlayan Orman İşletme Müdürlüğü ile DSİ Bartın 233. Şube Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. İlimizde hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için yoğun gayret sarf eden İl Özel İdaresi ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.  


ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği karla mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›