“Bartın’ı eğitim şehri yaptık”

AK Parti hükümetleriyle Bartın’a 41 yeni okul kazandırdıklarının altını çizerken Bartın’da her alanda büyük yatırımlara imza attıklarını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ı eğitim şehri yaptıklarını söyledi.
Bu haber 2018-09-29 16:17:09 eklenmiş ve 291 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ile birlikte yapımı devam eden Abdipaşa İmam Hatip Ortaokulu inşaatını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi. Okul inşaatıyla ilgili bilgiler vererek  “4 Ocak 2018 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince ihalesi gerçekleştirilen ve yapımı hızla devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatını Abdipaşa Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Dönmez ile birlikte ziyaret ettik, çalışan işçi kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Abdipaşa Beldemize önceki yıllarda Lise Binası ve kapalı spor salonu kazandırmıştık, bu kez de İmam Hatip Ortaokulu inşa ederek, yeni bir eğitim yuvasını beldemize kazandırıyoruz, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diyen Tunç, Bartın’a hükümetleri dönemlerinde 41 yeni okul kazandırdıklarını kaydetti.

 

Bartın'da her alanda büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Tunç, gerek yeni Üniversite Kampüsünde devam eden fakülte inşaatları, gerekse yapımını süratle tamamladıkları ilkokul, ortaokul ve lise binaları ile Bartın'ı bir eğitim şehri yaptıklarını ifade etti.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›