“Arıt’a daha fazla yatırım için çalışıyoruz”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte, Arıt’ta birtakım ziyaretlerde bulunarak düğünlere katıldı. Kıraathanede vatandaşlarla çay sohbetleri de yapan Tunç, devam eden Arıt-Bartın yolundaki çalışmaları da inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.
Bu haber 2018-09-29 16:15:52 eklenmiş ve 378 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Arıt’a yaptığı ziyaretler kapsamında kıraathanede Arıtlı hemşehrileriyle çay sohbetleri yaparak, Arıt'taki çalışmalar hakkında bilgiler veren AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçen yıl yapımına başlanan Arıt Kapalı Spor Salonu’nun tamamlanarak hizmete açıldığını ifade etti.  Arıt ve çevre  köylerine hizmet veren Arıt Aile Sağlığı Merkezi, 112 acil istasyonu başta olmak üzere Arıt Çayı  Taşkın Koruma çalışmalarının da tamamlandığını belirten Tunç, Arıt’ın kanalizasyon, içme suyu çalışmalarını, alt ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Arıt-Bartın yolu inşaat çalışmaları devam ediyor

 

Arıt-Bartın yolunda devam eden inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar dileyen Tunç, Aydınlar-Arıt yolunun tamamlandığını fakat Bartın-Arıt Karayolu çalışmalarında yüklenici firmadan kaynaklanan gecikmeler olduğunu belirterek;  “Firmanın iflas etmesi nedeniyle çalışmalar gecikti. Yeniden yolu ihale ettik fakat mahkeme süreçleri uzadığı için gecikmeler oldu. Süreç tamamlandı ve inşaat çalışmaları yeniden başladı.” dedi.

Muhtarlar ve Arıtlı vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı ve Arıt ile çevre köylerine yapılan yatırımlar için Milletvekili Tunç’a teşekkür ettiler.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›