Yeni bir hizmet binası için büyük emek verdi

Bartın’da görev yaptığı süre boyunca ilimize yeni bir İŞKUR binası kazandırmak için büyük uğraş veren İŞKUR Müdürü Adnan Arslan, Kastamonu’ya atandı. Çankırı Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Ali Solak da Aslan’dan sonra boşalan Bartın İŞKUR Müdürlüğü’ne getirildi.
Bu haber 2020-12-10 12:21:26 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

2016 yılında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bartın İl Müdürlüğü’ görevine atanan Adnan Arslan’ın Kastamonu’ya araştırma görevlisi olarak atandığı öğrenildi.

 

4 yıl boyunca Bartın’da görevini başarıyla icra eden ve ilimize yeni bir İŞKUR Hizmet Binası kazandırabilmek için de büyük gayret sarf eden Arslan’dan boşalan koltuğa ise Çankırı Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Ali Solak’ın atandığı bilgisi edinildi.

Bartın’da müdürlük bazındaki başarılı çalışmalarıyla fark yaratan ve sosyal kişiliğiyle de Bartın halkının “Adnan ağabeyi” olan İŞKUR Müdürü Adnan Arslan’a biz de EYBEY Medya ve Bartın Pusula Gazetesi olarak ilimizde görev yaptığı süre boyunca başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Kastamonu’daki görevinde de başarılarının devamını diliyoruz.

ETİKETLER : Bartın Bartın İŞKUR İl Müdürlüğü Adnan Arslan Çankırı Çalışma ve İş Kurumu Müdür Yardımcısı Ali Solak
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›