AKIN’DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Akın, ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreci hep birlikte kurallara uyarak atlatabileceğimizi ifade etti.
Bu haber 2020-12-07 19:37:43 eklenmiş ve 134 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sokağa çıkma yasağına uyan Bartın halkına teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeyle 4 Aralık Cuma günü saat 21.00’dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından şehir genelinde sessizlik hakim olurken, Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler bu süre zarfında hem belediye çalışmalarını yürütürken, hem de vatandaşların yardımına koştu.

 

Evde Kalalım Sağlıklı Kalalım

 

Belediye olarak 24 saat görev başında olduklarını belirten Başkan Akın; “Sokağa çıkma yasağının başladığı andan itibaren görevimizin başında olduk. Devletimiz her türlü tedbirleri aldı. Bizler ise sahada hazır bulunduk. Mesai mefhumu gözetmeksizin sahadaki ekiplerimiz dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz de çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın yardımına da koştuk. Tüm çalışmalarımızda görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Tabii en büyük teşekkürü halkımıza ediyoruz. Hassasiyetleri ve duyarlılıkları için Bartınlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sağlığı, güvenliği zorunlu ihtiyaçlarının temini için çalışan bütün dostlarımıza, Vefa Sosyal Destek Gurubunda görevli olan kardeşlerimize ve çalışan esnafımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Evde kalalım sağlıklı kalalım” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın sokağa çıkma kısıtlaması
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›