MÜZE İÇİN ENVANTER TOPLANIYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Bu haber 2020-12-04 10:19:20 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kent Müzesi Müdürü Arkeolog Erhan Ertosun Sanat Tarihçisi Ayşe Karagülmez ve Arkeolog Aytaç Yormuk ile birlikte iç dizayn çalışmaları devam eden Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi için istişare toplantısı gerçekleştirildi. Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi’nin tadilat çalışmaları tamamlanarak, iç dizayn ile ilgili başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 

Önemli Bir Müzeyi İlimize Kazandırmış Olacağız

 

Kırtepe Mahallesi’ne bağlı Turgut Işık Caddesi’nde bulunan Bartın Belediyesi’ne ait 4 katlı binada gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Akın, projenin son durumuyla ilgili açıklamasında; “Yeni dönem projelerimiz arasında olan Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Tadilat çalışmalarının ardından başlatılan iç dizayn ile ilgili hazırlıklar sürdürülüyor. İç tadilat ve vitrinlerin hazırlanmasıyla birlikte heykellerin yapımı, metin ve baskı tasarımları üzerinde çalışılıyor. Yine envanter toplama işlemleri de tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında önemli bir müzeyi ilimize kazandırmış olacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›