Bartın’da cadde ve sokaklar boş kaldı

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından Bartın’da cadde, sokak ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.
Bu haber 2020-12-07 10:11:57 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda geçtiğimiz Cuma günü akşam saat 21.00'den Pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Bartın, en sakin günlerini yaşadı.

Bartın’da genel olarak vatandaşların kısıtlama kurallarına uyduğu görülürken kentin en işlek noktalarından ve insan yoğunluğunun fazla olduğu Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Kemerköprü Mevkii ile Cumhuriyet Meydanı, kısıtlamanın başlamasıyla sessizliğe büründü.

Polis ekipleri, belirli noktalarda denetim gerçekleştirirken, durdurulan araçlardaki vatandaşların izin belgeleri kontrol edildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasına uyulduğu gözlenen kentte vatandaşların evlerinin yakınlarında bulunan bakkal, fırın, markete giderek alışveriş yaptığı görüldü.

Bartın’da normal günlerde özellikle hafta sonlarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, güzel havanın keyfini çıkardığı İnkumu sahili de bu hafta sonu güzel havaya rağmen boş kaldı.

 

 

ETİKETLER : Bartın sokağa çıkma yasağı boş sokaklar koronavirüs İçişleri Bakanlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›