Kurucaşile’de Pandemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kurucaşile'de Vali Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen Pandemi Değerlendirme Kurulu Toplantısı'nda Covid-19 vakalarının kaynağı, yaş ve cinsiyet durumları, oluş yerleri, İlçe merkezi ve köylere göre dağılımı ile vakaların yoğun olduğu bölgelerin istatistiki verilerine ilişkin yapılan sunum ve alınması gereken ilave tedbirler değerlendirildi.
Bu haber 2020-11-16 20:46:13 eklenmiş ve 112 kez görüntülenmiştir.
Vali Sinan Güner başkanlığında, Koronavirüs ile mücadele kapsamında istatistiki verilere ilişkin son durum ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla “Kurucaşile İlçesi Pandemi Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.
Kurucaşile İlçesi Hükümet Konağı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Yrd. Üsame Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Azim, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Aslan Yıldırım ile ilgili kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda; Kurucaşile Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Aslan Yıldırım tarafından, Kurucaşile İlçesindeki Covid-19 vakalarının kaynağı, yaş ve cinsiyet durumları, oluş yerleri, İlçe merkezi ve köylere göre dağılımı ile vakaların yoğun olduğu bölgelerin istatistiki verilerine ilişkin yapılan sunum ve alınması gereken ilave tedbirler değerlendirildi.
ETİKETLER : Bartın Kurucaşile Pandemi Kurulu Toplantısı Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›