AK Parti teşkilatları Bartın’da hedefe ulaştı!

“1 Milyon Üye, 1 Milyon Fidan” kampanyası kapsamında yeni üye çalışmalarını tamamlayan AK Parti Bartın İl Başkanlığı, 3 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek olan törenle üyelerine hem rozetlerini takdim edecek hem de fidan dağıtacak.
Bu haber 2020-11-02 11:29:15 eklenmiş ve 150 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda son 8 ayda yapılan kampanyalarla partinin üye sayısının 600 bin kişi daha arttığını söyleyerek, sene sonuna kadar bu rakamın 1 milyona ulaştırılmasını istemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları ile Bartın’daki yeni üye çalışmalarını hızlandıran AK Parti Bartın İl Başkanlığı, teşkilatların yapmış olduğu aktif çalışmalarla birlikte 5 bin yeni üye hedefini tamamladı.

“1 Milyon Üye, 1 Milyon Fidan” kampanyası kapsamında yeni üye çalışmalarını tamamlayan AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nın 3 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek olan törenle üyelerine hem rozetlerini takdim edeceği hem de fidan dağıtacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yaparak katılacağı program sonrasında Şiremirçavuş Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan öğrenci yurdunun bulunduğu bölgede 200 fidan toprakla buluşturulacak. Geriye kalan fidanlar da Bartın’da çeşitli bölgelere dikilerek geleceğe nefes olacak.

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın İl Başkanlığı fidan yeni üye
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›