Okullara alınacak görevliler için kuralar çekildi!

İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Bartın’da, okullarda 9 ay süreyle görevlendirilecek temizlik görevlileri ve özel güvenlik görevlileri noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi ile belirlendi.
Bu haber 2020-09-21 10:04:29 eklenmiş ve 143 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Bartın Merkez ve Merkez İlçeye bağlı beldelerdeki okullarda görevlendirilecek temizlik ve güvenlik görevlileri noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Devam eden pandemi süreci nedeniyle Covid-19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen kura çekimine katılımcılar alınmadı.

Noter huzurundaki kura çekimi Bartın Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilirken Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya kanalından da canlı olarak yayınlanan kura çekimi, basın mensupları tarafından da takip edildi.

Kura çekimi ile Bartın Merkez ve köylerindeki okullarda temizlik görevlisi olarak görevlendirilecek 157 kişi ile birlikte Kozcağız ve Hasankadı beldelerindeki okullarda görevlendirilecek 31 temizlik görevlisi belirlendi. Bartın genelindeki okullarda görevlendirilecek 38 güvenlik görevlisi de yine ayrıca gerçekleşen kura çekilişi ile belirlendi.

Kura çekimi sonucu isimleri belirlenen kişilerin kendilerinden istenilen belgeleri 21-23 Eylül tarihlerinde Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettikten sonra çalışmaya mani durumu olmayanlar 24 Eylül Çarşamba günü itibarıyla görev yerlerinde işe başlayacaklar.

Bartın Merkez ve köylerindeki okullarda temizlik görevlisi olarak görevlendirilecek 157 kişi için bin 89, Kozcağız beldesindeki okullarda temizlik görevlisi olarak görevlendirilecek 25 kişi için 268, Hasankadı beldesindeki okullarda temizlik görevlisi olarak görevlendirilecek 6 kişi için 133, Bartın genelindeki okullarda görevlendirilecek 38 güvenlik görevlisi içinse toplam 290 başvuru yapıldığı öğrenildi.

TYP kapsamında Ulus ilçesinde 16, Amasra ilçesinde 15 ve Kurucaşile ilçesindeki okullarda 6 temizlik personeli görevlendirilecek. İlçelerdeki okullarda TYP kapsamında görev yapacak temizlik görevlilerinin belirlenmesi için İlçe bazlı kura çekilişi yapılacak.

 

ETİKETLER : Bartın İŞKUR Milli Eğitim Müdürlüğü güvenlik görevlisi temizlik görevlisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›