Otobüs hattı ihalesi yapılacak

Bartın Belediyesi kentin ulaşım ihtiyacını karşılamak için 1 özel halk otobüsü hattı ihalesi daha gerçekleştirecek. 3 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’da başlayacak olan ihale açık arttırma usulüyle yapılacak. İhale için her bir hattın muhammen bedeli KDV hariç 680 bin TL, geçici teminatı ise 20 bin 400 TL olarak belirlendi.
Bu haber 2018-09-22 14:49:27 eklenmiş ve 764 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri, 1 adet hat hakkının 10 yıllık süre ile kiraya verilmesi için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Artırma Usulü ile ihale yapılacak. İhale 3 Ekim Çarşamba günü Belediye Encümeni huzurunda saat 14:00’da başlayacak ve bir hattın ihalesinin tamamlanmasını müteakip, diğer hatların ihalesine geçilecek. Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak olan ihale için her bir hattın muhammen bedeli KDV hariç 680 bin TL, geçici teminatı ise 20 bin 400 TL olarak belirlendi.

 

İşte ihale için gerekli evraklar…

 

Gerçek kişiler için…

 

İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerin; nüfus cüzdan fotokopisi ve nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus kayıt örneği, tebliğe esas yasal yerleşim yerini gösterir belge, ihale dokümanının satın alındığına dair belgeyi İhale Komisyonuna vermeleri gerekiyor. İhale dokümanının satın alındığına dair belge olarak Bartın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden herhangi birine adına doküman bedelinin ödendiğine dair dekont veya makbuz konulması gerekiyor. Bunların yanında noter tasdikli imza beyannamesi, vekil ise noter tasdikli vekâletname ve imza sirküleri, Bartın Belediye Başkanlığına vergi, reklam, harç, su, kira, imar, ceza, masraf gibi borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı vermesi gerekiyor.

 

Tüzel kişiler için…

 

İhaleye katılmak isteyenin tüzel kişi olmaları halinde ise; vergi kimlik numarasını gösterir Vergi Levhası fotokopisi, özel hukuk tüzel kişilerin idare mahkemelerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya kayıtlı bulunduğu meslek odasından ihalenin yapıldığı 2018 yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduğunu gösterir noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişiliğin vekili ise noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza sirküleri, kamu tüzel kişilerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunulacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belge ve ihale dokümanının satın alındığına dair belgeyi İhale komisyonuna vermeleri gerekiyor. İhale dokümanının satın alındığına dair belge olarak Bartın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden herhangi birinden adına doküman bedelinin ödendiğine dair dekont veya makbuz konulması gerekiyor. Ayrıca Bartın Belediye Başkanlığına da vergi, reklam, harç, su, kira, imar, ceza, masraf gibi borcu olmadığına dair, borcu yoktur yazısı vermesi gerekiyor.

 

Mevcut hat sahipleri de ihaleye katılabilecek

Halen mevcut toplu taşımalı sistem içerisinde çalışan hat sahipleri de bu ihaleye katılabilecek.

 

İhaleye katılacak olanlar dikkat!

 

Yazı İşleri Müdürlüğü’nden ücret karşılığı ihale dosyası almayan ve alındı kaydı yapılmayan gerçek veya tüzel kişiler ihaleye giremeyecek. İhaleye katılmak isteyenler gerekli evrakları ihale günü en geç saat 12.00’a kadar Belediye Başkanlığına teslim edecekler. Şartname Yazı İşleri Müdürlüğü’nden 250 TL ücret karşılığında temin edilebilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›