Belediye koronavirüs tedbirleri için kararlar aldı

Bartın Belediye Başkanlığı’nca kararlar alınan kararlar kapsamında etkinlikler, kurslar ertelenirken Kent Müzesi ile Bartın Belediyesi Kemal Samancıoğlu Etnografya Müzeleri 21 Nisan 2020 tarihine kadar ziyarete kapatıldı. Bartın Belediyesi’nce Belediye Halk Otobüsleri ve İnkumu Halk Otobüslerinde başlayan dezenfektasyon çalışmalarına da tüm parklar, piknik alanları, umumi tuvaletler, şehirlerarası otobüs terminali, pazaryerleri, müzeler, belediyeye ait hizmet binalarında devam ediliyor.
Bu haber 2020-03-14 15:41:06 eklenmiş ve 332 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Yeni Koronavirüs hastalığı tedbirleri kapsamında Bartın Belediye Başkanlığı’nca kararlar alındı.

Belediye Başkanlığı’nca alınan kararlar kapsamında; 17 Mart 2020 tarihinde açılacak olan Bartın Belediyesi Ebru, Camaltı, Kaligrafi, Tesbih, Naht Eserleri Sergisi ileri bir tarihe ertelendi.

24-30 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 26. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali ileri bir tarihe ertelendi.

1-2 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. Halk Dansları Şöleni ileri bir tarihe ertelendi.

Bartın Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Halk Dansları Topluluğu, Şehir Tiyatrosu, Çini, Ebru, Resim, Engelsiz Ritim, Piyano, Tesbih, Bando, Camaltı Boyama, Kaligrafi, Robotik Kodlama, Maket, Naht, Yabancı Dil, Step-Aerobik, Güreş, Tenis, Basketbol, Masa Tenisi kurslarına 20 Nisan 2020 tarihine kadar ara verildi.

Bartın Belediyesi Kent Müzesi ile Bartın Belediyesi Kemal Samancıoğlu Etnografya Müzeleri 21 Nisan 2020 tarihine kadar ziyarete kapatıldı.

Ayrıca; Bartın Belediyesi’nce Belediye Halk Otobüsleri ve İnkumu Halk Otobüslerinde başlayan dezenfektasyon çalışmalarına, tüm parklar, piknik alanları, umumi tuvaletler, şehirlerarası otobüs terminali, pazaryerleri, müzeler, belediyeye ait hizmet binalarında devam ediliyor.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın koronavirüs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›