Devlet teşvik ve destekleri anlatıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ilçelerde faaliyet gösteren üyeleriyle ortak hareket etme kültürünü geliştirmek ve bölgesel kalkınmayı sağlamak amacıyla Kumluca’da devlet teşvik ve desteklerinin anlatıldığı bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.
Bu haber 2020-03-06 09:28:18 eklenmiş ve 248 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Kumluca'da Devlet teşvik ve desteklerinin anlatıldığı bilgilendirme ve istişare toplantısı  düzenlendi.

 

İlçelerde faaliyet gösteren üyeler ile ortak hareket etme kültürünü geliştirmek hedefiyle Kumluca’da Bartın TSO ev sahipliğinde gerçekleşen istişare ve bilgilendirme toplantısına Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsetter Bayram, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin , KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Şenkal, Meclis Üyeleri Erkan Eroğlu, Serkan Aldatmaz, Hüseyin Çalıkoğlu, Bayram Kireç, 5.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Özer, Kumluca'da faaliyet gösteren üyeler, Muhtarlar ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

 

Bilgilendirme ve istişare toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren 5. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Özer, katılımcılara teşekkür etti.

 

Balık: “Amacımız bölgesel kalkınmayı sağlamak”

 

Hedeflerinin üyelerle sürekli irtibat halinde olmak, sorunlarını dinlemek, çözüm çalışmaları yapmak, aynı meslek gurubundaki insanları tanıştırmak ve kaynaştırmak olduğunu ifade eden TSO Başkanı Halil Balık da bölgesel kalkınmayı sağlamayı da amaçladıklarının altını çizerek “Bugüne kadar ilimizi ve bölgemizi ilgilendiren her konuda fikir üretmek ve fikirleri çözüme ulaştıracak projeler oluşturmak anlayışıyla hareket etmeye çalıştık. Oda olarak ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme ve istişare toplantılarında sorun başlığı altında görüşülen bir konuyu ilgili kurumlara ileterek çözüm bulma noktasında da takipçisi olduk. Sizlerin görüş ve önerilerinizi dinleyerek, hem fikir alışverişin de bulunmak hem de kısa ve uzun vade de yapabileceklerimiz hakkında fikir edinmek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Gayemiz her zaman olduğu gibi ilimizi ve bölgemizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan güçlendirerek, bölgesel kalkınmayı sağlamaktır. Bu toplantının ilimize bölgemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Toplantıda İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsetter Bayram, Kumluca ve Arıt'ta başlatılması planlanan  2021 İFAD projeleriyle ilgili katılımcılara bilgiler aktardı.

 

KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu ise Devlet teşvik ve destekleriyle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kumluca devlet teşvikleri
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›