Kurucaşile’de öğrenciler altınla ödüllendirildi

Kurucaşile Müftülüğü tarafından 18 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” etkinliğinde öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Bu haber 2020-02-07 15:22:45 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

Çocuklara namaz alışkanlığı kazandırmak gayesi ile ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında iki kategori halinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler iki hafta boyunca beş vakit namazları camide kılmaya gayret ederek her namaz için belirlenen puanları topladılar etkinlik bitiminde ödüllerini aldı.

 

“Camiye Koşuyoruz namazla Buluşuyoruz” etkinliğine 21’i merkezde olmak üzere toplam 50 öğrenci katıldı.

 

Etkinliğin sona ermesi dolayısıyla Merkez Aliağa camiinde öğrenciler ve velilerin katılımı ile ödül töreni yapıldı.

 

Ödül törenine Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, Kurucaşile İlçe Müftüsü Recep Şahan ile öğrenciler katıldı.

 

İlk üçe giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam Muhammet Güzel’in elinden aldı. Birincilere “çeyrek altın”  verilirken diğer öğrencilere de çeşitli miktarlarda “para ödülü” verildi.

 

İlçe müftüsü Recep Şahan, törende yaptığı konuşmada “Diyanet İşleri Başkanlığımız bu sene ülke genelinde tüm il ve ilçelerde bu etkinliği düzenledi. Biz de Kurucaşile Müftülüğü olarak karne tatili boyunca bu programı gerçekleştirdik. Bu etkinliğe İlçe merkezimizde Aliağa camiinde 21 öğrencimiz katıldı. İki hafta boyunca camilerimiz adeta çocuk açtı. Bir farkındalık oluştu. Çocuklarımıza namaz alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen bu etkinliğimize katılan öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyor, çocuklarımıza örneklik ve rehberlik noktasında gayret ve özveriyle hareket eden hocalarımıza ve maddi-manevi desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Kurucaşile Camiye Koşuyoruz namazla Buluşuyoruz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›