Başkan Akın, İstanbul’daki Bartınlılarla bir araya geldi

24. kez kapılarını açan EMITT Fuarı için İstanbul’a giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul’da yaşayan Bartınlılarla buluştu.
Bu haber 2020-01-31 09:21:34 eklenmiş ve 206 kez görüntülenmiştir.

 

 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için İstanbul’a giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul’da Bartın Hasankadı Beldesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’ni ziyaret etti.

 

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu eşlik etti.

 

İstanbul’da yaşayan Hasankadılılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Cemal Akın hemşerileri ile sohbet edip özlem giderdi.

 

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Şehir dışında da olsa siz hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için İstanbul’da Bartın Hasankadı Beldesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanımız Recep Gökkurt ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Başkan Akın’ın ardından konuşan Bartın Hasankadı Beldesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Recep Gökkurt ise Başkan Akın ve beraberinde ki heyeti ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek başarılar diledi.

 

“Hayırlı teskereler diledi”

 

Başkan Akın, İstanbul’da Bartın Hasankadı Beldesi Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’ni ziyaretinin ardından İstanbul Gürsel Mahallesi’nde vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan Hasankadılı gençler için düzenlenen Kur’an Tilaveti ve sohbetine katıldı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İstanbul Gürsel Mahallesi’nde vatani göreve gidecek olan Hasankadılı gençleriniz için düzenlenen Kur’an Tilaveti ve sohbetine katıldık. Genç kardeşlerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

 

Bartınlı işletmecileri ziyaret etti

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın son ziyareti ise Bartınlı Şenol ve Erol Gören’in sahibi olduğu Galata Köprüsü’ndeki Galata Altın Balık Restoran’a oldu. Burada beraberindeki heyet ile akşam yemeği yiyen Başkan Akın, işletme sahipleri Şenol ve Erol Gören ile sohbet edip hasret giderdi.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Bartınlı hemşehrilerimiz Şenol ve Erol Gören’in sahibi olduğu Galata Köprüsü’ndeki Galata Altın Balık Restoran’daki akşam yemeğinde dostlarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Restoran sahibi Erol Gören ve tüm personeline yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›