MHP YENİDEN ''AKIN ve CAN'' DEDİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, MHP Bartın İl Başkanlığı, Bartın ve Kumluca Belediye Başkan Adaylarını yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşıldı.
Bu haber 2018-09-14 17:08:41 eklenmiş ve 986 kez görüntülenmiştir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında açıklama yapan MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Merkezde mevcut Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem içinde tekrardan adayları olduğunu duyururken Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ın da yeni dönem için adayları olduğunu söyledi.

‘’Yeniden seninle Cemal Akın, Yeniden seninle İsmail Can’’

Özçelik açıklamasında, “Bugün burada yaklaşan yerel seçimlerle ilgili bir takım açıklamalarda bulunmak istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı olarak 2019 yerel seçimleriyle ilgili Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile yapmış olduğumuz istişareler sonunda bizlere start vermemiz gerektiğini, bir an önce adaylarımızı tespit ederek Genel Merkezimizin bizle yapacağı istişareler sonucunda adaylarımızı basına ve halkımıza deklare etmemiz gerektiğini ifade etti. Mevcut Bartın Belediye Başkanı sayın Cemal Akın’ın izledikleri ve gördükleri üzerine çok başarılı hizmetler sergilediğini, almış olduğu emaneti hıyanet etmeden ve layıkıyla yerine getirdiğini, onun için 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar onların bilgisi dahilinde adayımız olduğunu siz basın mensupları aracılığı ile Bartın halkına duyurmak istiyorum. Aynı zamanda Kumluca beldesinde mevcut olan İsmail Can’ın da çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Sayın Can’ın da çok başarılı çalışmalar sergilediğini ve bu başarılar karşılığında 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı adayımız olduğunu ifade etmemiz gerektiğini buyurdular. Bartın merkezinde “Yeniden seninle Cemal Akın” diyoruz. Kumluca beldesinde ise “Yeniden seninle İsmail Can” diyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›