24 kişilik işçi kadrosu için hem “uygulamalı” hem “teorik” sınav yapılacak

Bartın Üniversitesi’ne alınacak olan 24 kişilik işçi kadrosu için “teorik” ve “uygulamalı” olmak üzere iki aşamalı olarak sözlü sınav yapılacak. Bartın Üniversitesi resmi internet sayfasında açıklanan sınav takvimine göre; sınava girecek adayların nüfus cüzdanları ile birlikte sınav günü ve saatlerinde belirtilen yerlerde hazır bulunmaları gerekiyor. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak. Temizlik görevlisi kadrosu için sınava girecek adayların temizlik uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekiyor. Güvenlik görevlisi kadrosu için de sınava girecek adayların spor uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekirken tüm adaylar belirtilen yer ve saatte hazır bulunacak.
Bu haber 2019-11-26 09:20:50 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Üniversitesi’ne alınacak 10 Temizlik Görevlisi, 11 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) olmak üzere toplam 24 sürekli işçi için kuralar çekildi.

21 Kasım’da noter huzurunda Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonu’nda İŞKUR üzerinden yapılan 2 bin 588 başvuru arasından yapılan kura çekiminde, her iş kolunun 4 katı kadar asil ve yine aynı sayıda yedek aday belirlendi.

Kurada ismi belirlenen adayların kendilerinden istenen belgeleri 26 Kasım 2019 Salı günü 12.30’a kadar Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şube Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

 

Sınav hem “teorik” hem “uygulamalı” olacak

 

Ayrıca yapılacak olan sözlü sınava ilişkin takvim de Bartın Üniversitesi resmi internet sayfasında açıklandı. Buna göre; Bartın Üniversitesi’ne alınacak 24 kadrolu işçi için “teorik” ve “uygulamalı” olmak üzere iki aşamalı olarak sözlü sınav yapılacak.

İlk olarak engelli ve eski hükümlü veya terör mağduru temizlik görevlisi kadroları için 26 Kasım Salı günü (bugün) saat 14.00’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Rektörlük Binası’nda teorik ve uygulamalı olarak iki aşamalı sınav yapılacak.

 

Temizlik görevlileri için 2 grup halinde sınav yapılacak

 

Alınacak diğer 10 temizlik görevlisi için ise 27 Kasım Çarşamba günü (yarın) 20’şer kişilik iki grup halinde Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde uygulamalı sınav yapılacak.

İlk grup için sınav saat 09.00’da, ikinci grup için ise saat 14.00’da yapılacak. 

İlk grupta sınava girecek olan adaylar; Emrullah Şahinoğlu, Sercan Gürgan, Özgür Özmen, Recai Yönel, Nazan Yolcuoğlu, Gülten Zongur, Furkan Ertan Aydemir, Mustafa Çelikoğlu, Muammer Çarpışan, Meryem Yağcı, Döndü Göksu, Aykut Aksoy, Mustafa Acır, Melike Öziç, Gülümser Kendirci, Erkan Özdal, Elif Topal, İsmet Karakoç, Alev Tayyar, Gökhan Özsoy olarak açıklandı.

İkinci grup ise Aydın Akyol, Soner Civelek, Oktay Ulun, Aysel Başak, Ali Yıldırım, Sevilay Tel, Tanju Kavak, Habibe Aydın, Mehmet Genç, Hasret Vurgun, Erkan Geniş, Mehmetali Kaplan, Hakan Ayhan, Hülya Kalmaz, Ünal Genç, Fatma Düzgün, Bayram Sarı, Adem Mahmutoğlu, Bülent Coşkun, İsmail İğcioğlu olarak Bartın Üniversitesi’nin resmi internet adresinde açıklandı.

Sınava girecek adayların nüfus cüzdanları ile birlikte sınav günü ve saatlerinde belirtilen yerlerde hazır bulunmaları gerekiyor. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak. Sınava girecek adayların temizlik uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekiyor.   

Temizlik görevlisi için 28 Kasım Perşembe günü saat 09.00’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Orman Fakültesi ORM-2’de teorik sınav yapılacak. Tüm adaylar belirtilen yer ve saatte hazır bulunacak.

 

Güvenlikçiler için sınav 29 Kasım’da

 

Güvenlik görevlileri için de 29 Kasım Cuma günü Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Spor Kompleksi’nde ilk olarak saat 09.00’da uygulamalı sınav yapılacak ardından da saat 10.00’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Orman Fakültesi ORM-2’de teorik sınav yapılacak.

Sınava girecek adayların spor uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekirken tüm adaylar belirtilen yer ve saatte hazır bulunacak.

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi personel alımı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›