Bartın Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi!

Bartın Ülkü Ocağı’ndan bayrak değişimi yaşandı. Bartın Ülkü Ocağı Başkanlığı’nı 3 yıldır yürüten Bünyamin Özgüroğlu görevini Duran Iğıl’a devretti.
Bu haber 2019-11-15 09:41:36 eklenmiş ve 300 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın Ülkü Ocakları’nda İl Başkanı olarak 3 senedir yapılan her faaliyette Ülkü Ocakları’nın ismini duyuran Bünyamin Özgüroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in talimatıyla görevini Duran Iğıl’a devretti.

Devir teslim töreni, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ülkü Ocakları Teşkilatı ve parti mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Devir teslimi gerçekleştirerek konuşmalarını yapan eski Başkan Özgüroğlu, görevi süresince kendilerine destek olan herkese tek tek teşekkür ederek şunları söyledi:

 

“2016 Yılından beri sürdürmüş olduğum Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevimi devretmiş bulunmaktayım. Bu süreçte gecelerini gündüz eden, varolan ailelerini görmezden gelen, kahrımı çeken başta İl Ocak 2.Başkanım Adem Özsoy’a, İl Ocak Başkan Yardımcım candan öte can ağabeyim Erhan Kırkaç’a,İl Başkan Yardımcım İlhan Uzun’a, Teşkilat Birimi Başkanlarım Ömer Dursun’a, Orhan Akar’a, Türk Dünyası Birim Başkanım Volkan Arslan’a,Eğitim Birimi Başkanım Serkan Çebi’ye, Mert Ünen’e, Üniversite Başkanlarım Melih Bal’a, Alperen Altan’a, Fuat Yurddaş’a, Asena Birimi Başkanlarım Cemile Eker’e, Ceren Buse Yıldırım’a, Ortaöğretim Birim Başkanlarım Cemalettin Keleş’e,Hasan Ülper’e, Ar-Ge Birim Başkanım Hasan Hüseyin Torun’a, Çevre Birimi Başkanım Cem Aydınoğlu’na, Bilim Teknoloji Başkanım Yakup Koç’a, Dergi Birimi Başkanım Emin Çelik’e,Basın Yayın Birimi Başkanım Ozan Selim Güreş’e, Spor Birimi Başkanım Ferhat Tokdemir’e, Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanım Osman Kağan Kayhan’a, Ulus İlçe Ülkü Ocakları Başkanım Fehmi Sezer ve Teşkilatına, Bartın Ülkü Ocaklarının yiğit bozkurtlarına ve örnek asenalarına saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Allah onlardan razı olsun. Üzerlerindeki hakkımda analarının aksütü gibi helal olsun. Sizler de haklarınızı helal ediniz.

 

“Saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

 

Hiçbir zaman yanımdan ayrılmayan, dert ortağım sırdaşım, iki dünya kardeşim, önceki dönem Ocak Başkanım, TÜRKAV İl Başkanım Emre Önder’e, Mehmet Alper Kaynar’a saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz.

Her daim yanımda duran büyüklerim, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanım Ercüment Özçelik ve yönetimine, bizleri evlatlarından ayırmayan Bartın Belediye Başkanım Kıymetli büyüğüm Cemal Akın’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanım Murat Demir ve Yönetimine, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları Başkanım Nuran Akmaz ve yönetimine, Yyardımlarını esirgemeyen önceki dönem Belediye Başkan Yardımcım Hüseyin Taner Çetin’e, Belediye Başkan Yardımcılarım Ahmet Kömeç’e, Necmi Balık’a, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem ve yeni dönem Belediye Meclis Üyelerime, Bartın İl Genel Meclisi Üyem, Orhan Ölçek’e desteklerinden dolayı hürmetlerimi sunuyorum.

Türkiye Kamu Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi ve bağlı olan birbirinden değerli Sendika Başkanlarıma desteklerinden ötürü saygı sevgi hürmetlerimi sunuyorum.
Haklarınızı helal ediniz. Ülkü Ocakları Genel Merkez dergimizi alarak bizlere sahip çıkan adsız kahramanlarımız olan,Ülküdaşlarıma sonsuz saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz.

Bartın Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Duran Iğıl kardeşime’de görevinde muvaffakiyetler diliyorum.Rabbim yolunu bahtını açık eylesin.

 

“Ailemi unuttum, Ocağımı evim bildim”

 

Kişiler gelip geçici baki kalan Allah davasıdır. Öncelikle Ülkücü şehit ağabeylerime, kardeşlerime ve tüm Bartın halkına layık olmaya çalıştım. Ailemi unuttum, Ocağımı evim bildim. Ocaktaki kardeşlerimi ailem, evladım gördüm. Nizamı Alem İlahi Kelimetullah Davasını ve oturduğum makamın şehitler makamı olduğunu hiç unutmadım, aklımdan da çıkarmadım. Koltuk meraklısı olmadım, ön plana çıkmadım, şahsımı reklam yapmadım yaptırmadım. Elimden geldiğince ahde vefayı unutmadım, unutturmadım. Ne mutlu ki bana bu kutsal bayrağı Bartın’ımızda bir adım ileri taşıyabildiysem. Bunları yaparken de insanlardan beklentim olmadı, tek gayem Allah’ın rızasını kazanmak oldu. Dönemimde her yapılan güzel işler İl Yöneticilerime ve Teşkilatlarıma aittir. Eksik gedik işler olduysa da şahsıma aittir.”

 

Iğıl, Özgüroğlu’na teşekkür etti

 

Bayrağı devralan Bartın Ülkü Ocakları Başkanı Duran Iğıl da “Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Sinan Ateş beyin takdirleriyle Ülkü Ocakları Bartın İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Görevi devraldığı Bünyamin Özgüroğlu’ndan emeklerinden dolayı Allah razı olsun.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›