Tanışma toplantısı düzenlendi

Bartın’da gençlik alanında faaliyet gösteren kulüpler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Bu haber 2019-11-05 09:33:55 eklenmiş ve 512 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, bir kahvaltı programı düzenleyerek Bartın’da gençlik alanında faaliyet gösteren kulüpler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği’nin düzenlediği tanışma programına katıldı.

Programa Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu ile birlikte katılan Başkan Cemal Akın, Dernek Başkanı İzzet Gürpüz ve üyeleri ile sohbet ederek yapmış oldukları projeler hakkında bilgiler aldı.

Programda konuşma yapan Akın, “Geçmiş olduğumuz yıllarda Bartın Sosyal Gençlik Derneği ile güzel çalışmalara imza attık. Dernek Başkanı İzzet Gürpüz ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Bunda sonrada hayata geçireceğiniz projelerde Bartın Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye gayret edeceğiz. Eğitim öğretim hayatınızda ve dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

“Birlik ve beraberlik konusunda önemli adımlar attık”

 

Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz de “Bugün Bartın’da Gençlik alanında faaliyet gösteren Kulüpler ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile derneğimizce düzenlenen kahvaltıda bir araya geldik ve birlik beraberlik konusunda önemli adımlar attık. Katılımlarından dolayı Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a,Bartın Belediyesi Ar-Ge Birim Sorumlusu Aykut Oktay Ulu’ya , Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan V. Yunus Emre Kendirli’ye, Bartın Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Melih Bal’a, Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Başkanı Ömer Murat Dursun’a , Bartın TOG Vakfı Eş Koordinatörleri Furkan Anlı ve Aslıhan Demir’e, ESOG Kulüp Başkanı Erkin Mercan’a, Psikoloji Kulübü Başkanı Amine Nur Başar’a, Mühendis Gelişim Kulübü Başkanı İdris Kara’ya, Erasmus Değişim Kulübü Başkanı Selcan Berçin’e, İşletme Kulübü Başkanı Beyza Şahingöz’e, Arkeoloji Kulübü Başkanı Kemal Mertcan Doğan’a, Bartın Scout Kulübü Başkanı Ramazan Yasir Sağlam’a, Görsel Sanatlar Kulübü Başkanı Faruk Kahraman’a, Pati Sokakta Ekibinden Sadık Doğan’a, Yapım Araştırmaları Kulübü Başkanı Burak Şahin’e, PDR Kulübü Başkanı Kübra Nur Taşköprü’ye, Matematik Kulübü Başkanı Muhammet Küçükokka’ya, Felsefe Kulübü Başkanı Tutkunur Abay ve Yardımcısı Dilruba Altuntaş’a,Bilim Teknoloji Kulübü Başkanı Umut Kayabaşı’na, Üniversite Trabzonsporlular Temsilcisi Burak Çabuk’a, katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›