Fuar etkinlikleri 2 söyleşi ile devam etti

Bartın Belediyesi tarafından bu sene 23.sü düzenlenen Kitap Fuarı 2. gününde Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ve fuarın onur konuğu olan Gazeteci Yazar Faik Kaptan’ın söyleşileri ile devam etti.
Bu haber 2019-10-25 15:50:43 eklenmiş ve 332 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi 23.Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ve fuarın onur konuğu olan Gazeteci Yazar Faik Kaptan düzenlenen söyleşi ve imza günlerinde kitapseverlerle bir araya geldi.

 

Belediye Cep Sineması’nda gerçekleşen söyleşilerde ilk olarak Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan “Bir Adım Ötesi Suriye” konulu söyleşisini gerçekleştirdi.

 

Yoğun bir katılımın olduğu söyleşiye Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da katılım gösterdi.

 

Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşinin sonunda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi 23.Kitap Fuarı’na katkılarında dolayı Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

“Atatürk Havalimanı’nda 40 Yıl”ını anlattı

 

Söyleşiler Bartın Belediyesi 23.Kitap Fuarının onur konuğu olan Gazeteci Yazar Faik Kaptan’ın “Atatürk Havalimanı’nda 40 Yıl” konulu söyleşisi ile devam etti. Belediye Cep Sinemasında gerçekleşen söyleşide Gazeteci Yazar Faik Kaptan gazetecilik anılarını katılımcılarla paylaştı. Söyleşinin sonundan Başkan Cemal Akın, fuara vermiş olduğu destek ve katkıları için Gazeteci Yazar Faik Kaptan’a paket takdim ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın 23. Kitap Fuarı
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›